"


Αναβολή πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Καστοριάς - Αναβάλλεται και το ματς της Καλλιθέας στη Γ' Εθνική και του Κυπέλλου Ελλάδος - Αναβολή και η πρεμιέρα Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΓΠΟ Καστοριάς.

 

Μετά το Lockdown στην ΠΕ Καστοριάς που ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον υφ. Πολιτικής

Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά και που θα ισχύσει από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και για 14 ημέρες και σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν επηρεάζουν άμεσα και τις αθλητικές διοργανώσεις.

Έτσι μέχρι και την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ τα προγραμματισμένα πρωταθλήματα Α' και Β' κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, τα οποία ούτε καν πρόλαβαν να ξεκινήσουν!!!

 Επίσης, "θύμα" των απαγορευτικών μέτρων πέφτει και ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ο οποίος εξαιτίας της καραντίνας δεν μπορεί να αγωνιστεί. 

Έτσι την Κυριακή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής το ματς με την Πρέβεζα εντός έδρας ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, όπως επίσης και ο προγραμματισμένος αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας  Α' φάσης, εντός έδρας με τον Φαλανιακό Λάρισας την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, καθώς  φυσικά και το ματς της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στις 1 Νοεμβρίου.

Επίσης και το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, με τον ΓΠΟ Καστοριάς να υποδέχεται τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου, θα αναβληθεί.

Τέλος, την ίδια τύχη θα έχουν και οι ομάδες του νομού Καστοριάς που συμμετέχουν σε περιφερειακή ή εθνικά πρωταθλήματα άλλων αθλημάτων (μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ) κτλ.

Φυσικά για όλα τα παραπάνω αναμένονται και οι ανάλογες επίσημες ανακοινώσεις.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ