"


Η Αστραπή Μεσοποταμίας σήκωσε την κούπα στον τελικό του 3ου Super Cup ΕΠΣ Καστοριάς - Νίκη με ανατροπή 2-1 την Καλλιθέα

Το πρώτο super cup

στην ιστορία της κατέκτησε η Αστραπή Μεσοποταμίας, επικρατώντας και μάλιστα με ανατροπή με σκορ 2-1 επί του Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, στο πλαίσιο του 3ου τελικού της διοργάνωσης.

Οι κυανοκίτρινοι διψούσαν για διάκριση, αλλά και ρεβάνς από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, ενώ παράλληλα έβαλαν και φρένο στην αρνητική παράδοση, αφού από το 2014 αγνούσαν τη νίκη κόντρα στον σημερινό της αντίπαλο.

Η ομάδα του Μίμη Παπαδόπουλου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 28' με γκολ που δέχθηκε από έναν πρώην δικό τους ποδοσφαιριστή τον Βαγγέλη Σαββόπουλο, ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη κατάφερε σε διάστημα 5 λεπτών 58' - 63' με γκολ του νεαποκτηθέντα Σίμου και Ταρέλι, να κάνουν την ανατροπή 2-1, σκορ που παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και να πανηγυρίσουν το πρώτο τίτλο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο α' ημίχρονο το ματς ήταν φτωχό σε θεάμα και ευκαιρίες με την ομάδα της Καλλιθέας να έχει την ελαφρά υπεροχή και να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ 1-0 με ωραίο σουτ του Σαββόπουλου. Στην επανάληψη, οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν στροφές και η ανωτερότητά τους καρποφόρησε στο 58' με πλασέ του Σίμου ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Ταρέλι με δυνατό σουτ έκανε την ανατροπή βάζοντας την ομάδα του στη θέση του... οδηγού 2-1.

Στο 68' σημαντική ευκαιρία για το 2-2 έχασε η Καλλιθέα με τον Σαββόπουλο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους της Αστραπής να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλλου, ενός κυπέλλου που έλειπε από την τροπαιοθήκη τους, ενώ το γλέντι θα συνεχιστεί στο βράδυ σε γνωστό cafe-bar της Μεσοποταμίας.

Στο τέλος της αναμέτρησης έγιναν οι καθιερωμένες απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και στους διαιτητές. Επίσης τιμήθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης Φώτης Φωτιάδης για την 20ετή προσφορά του στην διαιτησία, ο προπονητής της Καλλιθέας Πασχάλης Δημητρίου για την συμμετοχή του στην άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ βραβεύτηκε και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΓΠΟ Καστοριάς για την άνοδο της στην Α’ Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Τις απονομές έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο αρχιδιαιτητής ΕΠΣ Καστοριάς Σίμος Σπύρου και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Δήμου Καστοριάς Χρήστος Μουρατίδης.

H BΙΒΛΟΣ ΤΟΥ SUPER CUP

1o  2018 ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 3-1

2ο  2019 ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ         2-1

2ο  2019 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2-1


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ