"


Μετά από 20 χρόνια ο Φώτης Φωτιάδης κρέμασε την σφυρίχτρα του

Σφύριξε για τελευταία φορά το 3ο SUPER CUP και τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από την ΕΠΣ Καστοριάς

Το τελευταίο του παιχνίδι, ως διαιτητής σφύριξε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Φώτης Φωτιάδης, αφού όπως είχε δήλωσε και ο ίδιος του θα κρεμάσει την σφυρίχτρα του.

Η σπουδαία αναμέτρηση του 3ου SUPER CUP ΕΠΣ Καστοριάς, μεταξύ των ομάδων Αστραπή Μεσ/μίας - Μεγ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, σφράγισε και  την 20χρονη πετυχημένη του καριέρα στον χώρο της διαιτησίας.



Ο Φωτιάδης αισθάνεται πικραμένος και αδικημένος,  όσον αφορά την απένταξή του από τους φετινούς πίνακες διαιτητών της SUPER LEAGOUE - και μάλιστα με δύο μόλις χρόνια παρουσίας του και σε ηλικία μόλις 40 ετών - αποφάσισε να σταματήσει την ενεργό δράση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ως Παρατηρητής Διαιτησίας.



Ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης ξεκίνησε την καριέρα του το 2000. Αγωνίστηκε 4 χρόνια στην Δ' Εθνική, 2 στην Γ', 8 στην Β' και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στην SUPER LEAGOUE.


Για τον ίδιο το συγκεκριμένο ματς αυτό, που ήταν και το τελευταίο του, είχε ξεχωριστή σημασία, μιας και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Πενταβρύσου, την περιοχή απ' όπου κατάγεται δηλαδή, εκεί όπου μεγάλωσε, εκεί όπου πρωτοέπαιξε ποδόσφαιρο και εκεί όπου έκανε και τα πρώτα του διαιτητικά βήματα.


Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Καστοριάς Σίμος Σπύρου.

"Μεγάλη μου τιμή να βραβεύσω τον διαιτητή του 3ου Super Cup Καστοριάς κ. Φωτιάδη Φώτη στο τελευταίο παιχνίδι της διαιτητικής του διαδρομής. Φώτη σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στη Καστοριανή Διαιτησία όλα αυτά τα χρόνια", ανέφερε σε ανάρτησή του στο προσωπικό fb ο Σίμος Σπύρου







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ