"


3ο SUPER CUP : Αήττητη η Καλλιθέα από το 2014 με 6 νίκες και μία ισοπαλία!!!

 

Το πρώτο επίσημο ματς της φετινής περιόδου

θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο και αυτό θα είναι το 3ο SUPER CUP. Μάλιστα για 2η συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχει το ίδιο ζευγάρι, ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας και η Αστραπή Μεσοποταμίας.

Η ομάδα της Καλλιθέας κατέκτησε το πρωτάθλημα covid-19, καθώς επίσης και στην κλήρωση το κύπελλο, σε μία ημιτελής - λόγω πανδημίας - ποδοσφαιρική χρονιά.

Η Αστραπή Μεσοποταμίας, ως φιναλίστ του 42ου Τελικού κυπέλλου θα συμμετέχει στον φετινό θεσμό, ευελπιστώντας κατακτήσει για πρώτη φορά το SUPER CUP.

Από την άλλη πλευρά, οι κυανοκίτρινοι θέλουν να διατηρήσουν την θετική παράδοση που έχουν δημιουργήσει στον συγκεκριμένο θεσμό και θα επιδιώξουν να πετύχουν το 3 στα 3 και να πετύχουν το τρεμπλ (πρωτάθλημα, κύπελλο, super cup, ενώ να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες, όπως πέρσι έτσι και φέτος θα συμμετέχουν σε διαφορετική κατηγορία στο πρωτάθλημα.

Ο μεν Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας ως πρωταθλητής για 2η χρονιά στην ιστορία του θα συμμετέχει στην Γ’ Εθνική, η δε Αστραπή Μεσοποταμίας αν και προσπάθησε, τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ SUPER CYP

1o (2018) MEΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 3-1

2ο (2019) ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 2-1

3ο (2020) ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ


Με... όπλο την παράδοση η Καλλιθέα  φιλοδοξεί να σηκώσει το τρίτο super cup

Eξαιρετική παράδοση έχει δημιουργήσει ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας στις ανα-μετρήσεις του κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε 17 αναμετρήσεις από το 2003 (οι 16 σε πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας), οι κυανοκίτρινοι μετράνε 9 νίκες, έναντι 6 της Αστραπής Μ., ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα.

Μάλιστα, τις τελευταίες 7 αναμετρήσεις η ομάδα της Καλλιθέας έχει πετύχει ένα σερί 6 νικών και φιλοδοξεί να συνεχίσει αυτήν την παράδοση.

“Φρένο” στην αρνητική παράδοση  στοχεύει η Αστραπή Μεσ/μίας

“Φρένο” σε αυτό το αρνητικό σερί φιλοδοξεί να βάλει η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας. Πριν έξι χρόνια, το 2014, οι κυανοκίτρινοι πανηγύρισαν για τελευταία φορά τη νίκη κόντρα στην Αστραπή Μεσοποταμίας, αφού έκτοτε μέχρι και σήμερα μετράνε 6 ήττες και 1 ισοπαλία.


Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

2003

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 0-5

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 8-2


2009

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 0-0

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 6-1


2012

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 1-4

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0-2


2013

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 1-3

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2-4


2014

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 3-0

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-0


2015

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 3-1

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0-0


2016

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 2-1

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 0-2


2017

ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. 1-0

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1-2


Το 3ο SUPER CUP θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο της Πενταβρύσου (τα προηγούμεν δύο πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο της Μεσοποταμίας) και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα σούπερ ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, οι οποίες θα επιδιώξουν τη νίκη η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Εν αναμονή λοιπόν...





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ