"


Δημήτρης Τριανταφύλλου : "Η νίκη δεν είναι δική μας, παρά μόνο νίκη των σωματείων"

Μετά την άνετη επανεκλογή του

στις εκλογές της ΕΠΣ Καστοριάς ο επικεφαλής της νικήτριας παράταξης Δημήτρης Τριανταφύλλου, αφού ευχαρίστησε τα σωματεία για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον συνδυασμό του, έδωσε υπόσχεση για δουλειά με καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη 4ετια.

"Η ευθύνη είναι μεγάλη και το στοίχημα όλης της ομάδας μας συμβούλων, τακτικών και αναπληρωματικών μελών να εξελιχθούμε και να πετύχουμε περισσότερα αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όπως μέχρι σήμερα με ισονομία και δικαιοσύνη προς όλους, να παραμείνουμε ενωμένοι ,αλώβητοι και να βάλουμε το κάτι παραπάνω  για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας φέρνοντας τα απαιτούμενα αποτελέσματα, βρισκόμενοι  μέσα στα γήπεδα και δίπλα στα σωματεία συνεχώς.

Η νίκη δεν είναι δική μας, παρά μόνο νίκη  των σωματείων", επισήμανε και πρόσθεσε : 

"Μπροστά μας βρίσκεται μια πολύ δύσκολη σεζόν με πρωτόγνωρα και σοβαρά προβλήματα λόγω και της πανδημίας που πρέπει να φέρουμε σε πέρας και επειδή θέλουμε το καλό του τοπικού μας ποδοσφαίρου ψάχνουμε τον τρόπο να προχωρήσουν όλα τα σωματεία με υπερηφάνεια και σεβασμό σε ενα ανταγωνιστικό περιβάλλον και επίπεδο".

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ