"
Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις του Κένταυρου Καστοριάς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΦλώριναςΤο Σαββατοκύριακο 18-19/7/2020 πραγματοποιήθηκε στην Φλώρινα η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος

παμπαίδων - παγκορασίδων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 όπου οι περισσότεροι αθλητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους ύστερα από την πεντάμηνη απουσίας τους.
 Λόγω των αλλαγών από την πανδημία φέτος πραγματοποιήθηκε απευθείας η τελική φάση δίχως προκριματικά και  μόνο για το αγώνισμα του απλού. Αγωνίστηκαν 39 παμπαίδες και 22 παγκορασίδες από 20 σωματεία της χώρας δίχως την παρουσία θεατών στις κερκίδες και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. για την προστασία από τον κορωνοιό. 
Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στους παμπαίδες με τον Τοκατλίδη Φώτη και τον Ισαακίδη Κωνσταντίνο και στις παγκορασίδες με την Πληκαδίτη Θεοδώρα. Οι καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με τον Τοκατλίδη και την Πληκαδίτη να αποκλείονται στην φάση των ομίλων ενώ ο Ισαακίδης πέρασε από την φάση των ομιλών αλλά αποκλείστηκε στα νοκ-αουτ τις 20άδας με 3-1 στα σετ από τον Μήτκα αθλητή της Αλεξανδρούπολης όπου στο συγκεκριμένο αγώνα στο τρίτο σετ ίσως να είχαμε και ρεκόρ πόντων σε τελική φάση πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων από τότε που μπήκαμε στην εποχή των 11 πόντων καθώς το συγκεκριμένο σετ έληξε 23-21!!!

Οι καστοριανοί αθλητές επέστρεψαν από τους αγώνες αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες από την τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος όπου θα τους βοηθήσουν για την περεταίρω εξέλιξη τους.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ