"


Έφυγε από τη ζωή ο Πητ Παπαδάκος

Ο γνωστός αστρολόγος Πητ Παπαδάκος έφυγε σε ηλικία 61 ετών, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσω του facebook

Πιο συγκεκριμένα τα ανίψια του Μαριελένα Παπαδάκου και Τάσος Παπαδάκος, τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Ιουλίου 2020 έγραψαν στα προφίλ τους στο facebook.: «Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελε μου».

Ο Πητ Παπαδακος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά -εξού και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, προβλέποντας και τα περισσότερα από τα πρωταθλήματα- και καταγόταν από το Γύθειο Λακωνίας. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά καθώς αστρολόγος και συγγραφέας διεθνούς φήμης. Πτυχιούχος clayton university U.S.A. Πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής. Συγγραφέας διεθνούς φήμης. Ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ). Πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημονικής Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) .Ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Όλοι μιλούσαν για έναν υπέροχο άνθρωπο, άνετος τύπος, στο πλευρό όλου του κόσμου.

Το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουλίου ο Πητ Παπαδάκος είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook, καθώς δημοσίευε καθημερινέ; προβλέψεις, «ΣΗΜΕΡΑ 11 07 2020 ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ», είχε γράψει.



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ