"


Κορονοϊός: 60 νέα κρούσματα σήμερα στη χώρα

42 από αυτά είναι εισαγόμενα

Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 60 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα από τα οποία τα 42 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.732, εκ των οποίων το 54.5% άνδρες αφορά άνδρες.
Eπτά κρούσματα στην Αττική, οκτώ στη Θεσσαλονίκη - Δείτε τη γεωγραφική κατανομή - Κανένας νέος θάνατος το τελευταίο 24ωρο - Εννιά πολίτες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 60 νέα κρούσματα  κορονοϊού στη χώρα, εκ των οποίων τα 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3732, εκ των οποίων το 54.5% άνδρες αφορά άνδρες.

Από το σύνολο των 3732 κρουσμάτων, 962 (25.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1962 (52.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Δείτε αναλυτά που εντοπίστηκαν:

- 40 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, στη συντριπτική πλειονότητα στον Προμαχώνα,
- 2 εισαγόμενα κρούσματα που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο,
- 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης,
- 7 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Αττικής,
- 8 κρούσματα στην περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης,
- 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ημαθίας,
- 1 κρούσμα στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης



Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ