"


Βράβευση Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς στα EXHIBITION MARKETING AWARDS 2020



Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς "O Προφήτης Ηλίας" βραβεύτηκε με τη διάκριση "Best International Trade Show " από τα Exhibition Marketing Awards, τα βραβεία που αναγνωρίζουν την καινοτομία και τις καλές πρακτικές στον κλάδο των εκθέσεων.


Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς "O Προφήτης Ηλίας" βραβεύτηκε με τη διάκριση "Best International Trade Show-Category: Bronze" από τα Exhibition Marketing Awards για τη διοργάνωση της 44ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Η βράβευση έγινε την Πέμπτη 2 Ιουλίου στην Αθήνα, από τα Exhibition Marketing Awards σε μια γιορτή που διοργανώθηκε για 1η  χρονιά από την Boussias Communications & το Marketing Week και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες και τη τεχνογνωσία στον κλάδο των εκθέσεων .

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Τσούκας Απόστολος, παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε ότι οι εμπορικές εκθέσεις υπηρετούν την εξωστρέφεια της οικονομίας, και αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της κριτικής επιτροπής καθώς και τη διοργανώτρια εταιρεία για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ