"

Πινγκ- Πονγκ: Άνοδος για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς στην Β’ ΕθνικήΗ  Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην τελευταία συνεδρίαση της αποφάσισε να διακόψει όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα

και να κατακυρώσει τις βαθμολογίες όπως είχαν διαμορφωθεί πριν την διακοπή τους και συγκεκριμένα από την κατηγορία του Α’ τοπικού Βόρειας Ελλάδος να ανέβουν οι πέντε πρώτες ομάδες στην Β’ Εθνική .

Η ανδρική ομάδα του Κένταυρου Καστοριάς βρισκόταν στην 2η θέση δυο αγωνιστικές πριν την  λήξη του πρωταθλήματος  (ισόβαθμη με τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης), έχοντας μόλις 2 βαθμούς λιγότερους από τον Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης ο οποίος είχε έναν αγώνα περισσότερο. Συνεπώς η διαφορά των 2 βαθμών ουσιαστικά δεν υφίστατο.

Η  Καστοριανή ομάδα επανέρχεται στην Β’ Εθνική ύστερα από ένα χρόνο απουσίας της, πιο έμπειρη και έχοντας καλύτερες φιλοδοξίες για τον μέλλον. Στην νέα αγωνιστική περίοδο στην Β’ Εθνική θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες από την Δυτική Μακεδονία αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο του πινγκ πονγκ ανεβαίνει σταθερά κάθε χρονιά.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην Β’ Εθνική Βόρειας Ελλάδος  2020-2021 είναι οι ακόλουθες: Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος”, Σάρισες Φλώρινας, Σ.Ε.Α. Κοζάνης, Εχέδωρος Σίνδου, Ιάσων Βόλου, ΧΑΝΘ, Αίας Εύοσμου, Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Αετός Θεσσαλονίκης
 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ