"


ΕΚΑΣΔΥΜ : Άνετη νίκη της Καστοριάς στην αυλαία του πρωταθλήματος (42-59 στον Ηρακλή Κοζ.)


Στόχος η πρόκριση στον τελικό των Play off




Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η παιδική ομάδα της Καστοριάς, επικρατώντας εκτός έδρας στο φινάλε του πρωταθλήματος του Ηρακλή Κοζάνης με σκορ 42-59.

Έτσι ο Α.Σ. Καστοριάς πέτυχε το στόχο του να περάσει για άλλη μια φορά στο Final 4 και μάλιστα, κατακτώντας την πρώτη θέση κάτι που στην αρχή φάνταζε ακατόρθωτο.

Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν χάρη στη δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που, μετά τις επιτυχίες που είχαν στο σχολείο, τα κατάφεραν ταυτόχρονα και στον αθλητισμό.
Έτσι, η ομάδα του Γιώργου Καραταγλίδη εξασφάλισε για μία ακόμη χρονιά τη συμμετοχή της στα play off, οι ημιτελικοί των οποίων ορίστηκαν για μεθαύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου και το Σάββατο 4 Ιουλίου ο τελικός.

Στο μεταξύ το παιδικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα με την διεξαγωγή δύο αγώνων (Μεγ. Αλεξ. Κοζάνης - Πτολεμαϊδα και Διόσκουροι - Πρωτέας Γρ.) τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν και τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, που θα συμπληρώσουν την τετράδα των Play off.

Δεκάλεπτα: 7-17, 17-34, 26-48 και 42-59

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Κέδρος 11, Φάσσας 8, Πιπερόπουλος 4, Παπαδημητρίου 15(1), Καλαϊτζίδης 2, Κωνσταντίνου, Μονοβασίλης 5, Κορεντσίδης, Αθανασίου, Παπαγιάννης 1, Κωστάρας 2 και Τσαχτσίρας 11.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ