"


Νέες αποκαλύψεις για τους μασκοφόρους φίλους του πρωθυπουργού

 

Με νέες αποκαλύψεις για την περίφημη επένδυση με το εργοστάσιο παραγωγής μασκών που κάνει ο πρωθυπουργικός φίλος Αχιλλέας Νταβέλης, κυκλοφορεί το Documento της Κυριακής.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, ο ορθοδοντικός από τη Λάρισα, ο οποίος εμφανίζεται ως σωτήρας της Ελλάδας από τον κορονοϊό, επένδυσε ελάχιστες χιλιάδες ευρώ για να κατασκευάσει μάσκες τις οποίες θα απορροφήσει το Δημόσιο δίνοντάς του κέρδη εκατομμυρίων. Τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα που δημιουργούν επιτηδευμένα την εντύπωση πως πρόκειται για «πατριωτική» κίνηση αποτελούν έργο δημοσιογράφων που όπως θα διαβάσετε πληρώνονται από τον επιχειρηματία.

Ενώ στην Ελλάδα υπήρχαν ήδη δύο ελληνικά εργοστάσια κατασκευής μασκών, η κυβέρνηση τα παρέβλεψε και δημιούργησε την εντύπωση πως κατασκευάζεται εργοστάσιο από τον Νταβέλη και του συνεταίρους του, σωτήριο για την πανδημία.

Σημαντική είναι η αποκάλυψη πως ο επιχειρηματίας ο οποίος έχει ιδιωτικές κλινικές, είχε ερευνηθεί μετά από καταγγελίες γιατρού ότι εκδίδει πλαστές βεβαιώσεις για να εξαπατήσει το ΙΚΑ. Παραπέμφθηκε σε δίκη και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 30 μήνες φυλάκιση. Το Εφετείο τον αθώωσε, μετά από κατάθεση υπαλλήλου του. Στη συνέχεια όμως η συγκεκριμένη υπάλληλος καταδικάστηκε για ψευδορκία μετά από μήνυση της γιατρού που έκανε της καταγγελίες. Έτσι τελικώς, ο Νταβέλης αθωώθηκε αμετάκλητα παρότι αποδείχθηκε στη συνέχεια πως αυτό έγινε με χρήση ψευδομάρτυρα.

Συνήγορος του Νταβέλη ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, ο οποίο μιλά για αθώωση του πελάτη του, παραβλέποντας πώς έγινε αυτή η αθώωση. Παρά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για τους μασκοφόρους φίλους του πρωθυπουργού, οι οποίες αποδεικνύουν πως πρόκειται για πρωτοφανή εύνοια του κράτους προκειμένου να κατασκευαστεί ένας εθνικός εργολάβος με τα αντίστοιχα κέρδη, ο Πρωθυπουργός, την πρώτη μέρα λήξης της καραντίνας, απτόητος, θα επισκεφτεί το εργοστάσιο του Νταβέλη στα Λάρισα για να αναδείξει «την εθνική ανάγκη» λειτουργίας του.



documentonews.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ