"


Ο Καστοριανός Δημήτριος Γκίτσος κεντρικός ομιλητής σε διαδικτυακή εκδήλωση της ερευνητικής ομάδας ΠρομηθεύςΟ Καστοριανός Δημήτριος Γ. Γκίτσος είναι ηλεκτρολόγος της Πολεμικής Αεροπορίας και παράλληλα φοιτητής

του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ.
Αποτελεί μέλος της ερευνητικής ομάδας Prometheus Eco Racing NTUA Team  του ΕΜΠ. Υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρικού κινητήρα προς χρήση σε όχημα εξοικονόμησης ενέργειας.

Είναι ο κεντρικός ομιλητής στην παρακάτω διαδικτυακή εκδήλωση.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η ερευνητική-αγωνιστική ομάδα Prometheus Eco Racing NTUA Team του ΕΜΠ
διοργανώνει το πρώτο της webinar, με τίτλο: "Σχεδίασε τον πρώτο σου ηλεκτρικό κινητήρα."

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Επικαιρότητα των Ηλεκτρικών Μηχανών
2. Αρχές Λειτουργίας
3. Σχεδιασμός και Ανάλυση Απλού Κινητήρα Με τη Χρήση Λογισμικού

Για την παρακολούθηση του Webinar, πέρα από κάποιες βασικές έννοιες κυκλωμάτων, δεν χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις.


Παρακολουθήστε σήμερα στις 17:00 την εκδήλωση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=5uB5ueYgFII&fbclid=IwAR353jSLGIKk4Dofel4qNmqDrGz8XsIu08vFXXjcqtCxYIqz2R4sY_LgR7c

Πληροφορίες για την Ομάδα «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ»

Η Prometheus Eco Racing είναι η αγωνιστική ομάδα ενεργειακής απόδοσης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Τα μέλη της ομάδας σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ηλεκτρικά οχήματα υψηλής απόδοσης. Διαγωνίζονται στον ετήσιο διαγωνισμό απόδοσης και καινοτομίας, Shell Eco Marathon, απέναντι σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Με ένα όχημα πρωτότυπο, φιλικό προς το περιβάλλον και κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από την ομάδα ένα ταξίδι 500 Km κοστίζει περίπου 0,10 €.

Στόχος της ομάδας για τη φετινή χρονιά είναι η κατασκευή ενός νέου «οχήματος πόλης» που θα διαγωνιστεί με άλλα αντίστοιχα οχήματα στην κατηγορία “Urban Concept”.

Links 

Εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/1335796999953123/
Facebook: https://www.facebook.com/prometheus.ntua/
Instagram: https://www.instagram.com/prometheus_eco_racing_ntua/
Website: http://prometheus.ntua.gr/
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ