"


«Ρώτησα τον Χαρδαλιά… πού θα κάνω Πασχαλιά» και αυτός απάντησε

 Viral έχει γίνει η διασκευή γνωστού «δημοτικού τραγουδιού» με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, που «ξορκίζει» την καραντίνα και τον περιορισμό μετακινήσεων εν όψει Πάσχα. Εξάλλου, οι στίχοι του φαίνεται να είναι «κολλητικοί» και άκρως επίκαιροι: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού θα κάνω Πασχαλιά… Και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη».

Το βίντεο στη σελίδα των δύο ερμηνευτών έχει ξεπεράσει τα 2 εκατ. στο FB μέσα σε μόλις 2 ημέρες. Για την έμπνευση και τη δημιουργία του τραγουδιού μίλησε στο star.gr η ερμηνεύτριά του Κερκύρα Αγγελίδου, η οποία αποκάλυψε και την αντίδραση του υφυπουργού όταν πληροφορήθηκε ότι ο ίδιος έγινε τραγούδι.



Πολύ «cool» o κ. Χαρδαλιάς

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας έστειλε μήνυμα στο messenger της σελίδας μας. Περιττό να σας πω, πως είναι πολύ «cool» τύπος, διότι ήταν ακομπλεξάριστος. Μας ευχαρίστησε για το τραγούδι που αναφέραμε το όνομά του και μας έδωσε συμβουλές να «Μένουμε Σπίτι» και να μην κουνηθούμε ρούπι. Πρόσθεσε ότι αυτό το video είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει σπίτι του, ενώ κλείνοντας μας είπε ότι τελειώνοντας όλο αυτό θα ήθελε να μας γνωρίσει από κοντά» είπε η κ. Αγγελίδου.



star.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ