"


Σύσταση της UEFA στις Ομοσπονδίες: «Ολοκληρώστε πρωταθλήματα και Κύπελλα»

 Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ζήτησε στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης από τις 55 Εθνικές Ομοσπονδίες μέλη της να ολοκληρώσουν τις διοργανώσεις στις μεγάλες κατηγορίες

Τηλεδιάσκεψη με τις 55 Εθνικές Ομοσπονδίες-μέλη της είχε σήμερα (21/4) η UEFA προκειμένου να τις ενημερώσει για τις επιλογές που εξετάζονται από τις δύο ομάδες εργασίας που συστάθηκαν στα μέσα Μαρτίου.

Στη διάρκεια της συζήτησης παρουσιάστηκε ένα πλήθος επιλογών σχετικά με το αγωνιστικό πρόγραμμα, όσον αφορά τους αγώνες σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αλλά και τους αγώνες σε επίπεδο διασυλλογικών διοργανώσεων.

Παράλληλα συζητήθηκε το θέμα της χρηματοδότησης των Εθνικών Ομοσπονδιών μέσω του προγράμματος UEFA HatTrick, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να επαναλαμβάνει τη δέσμευσή της για την υλοποίηση των καταβολών προς τις ομοσπονδίες-μέλη όπως αυτές είχαν προγραμματιστεί.

Η UEFA έκανε έντονη σύσταση για την ολοκλήρωση των εγχώριων πρωταθλημάτων της Α' κατηγορίας, καθώς και των διοργανώσεων του Κυπέλλου, ωστόσο, σε περίπτωση που κάποιο πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί, θα εξεταστούν ορισμένες ιδιαίτερες περιπτώσεις, όταν εκπονηθούν οι κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τυχόν αποφάσεις όσον αφορά τα παραπάνω, θα ανακοινωθούν μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA την προσεχή Πέμπτη (23/4).

ethnos.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ