"


Μετά τον Κορονοϊό η Ελλάδα θα είναι εν δυνάμει μια μουσουλμανική χώρα...


Μετάλλαξη του Πρωθυπουργού και τα αβίαστα ερωτήματα…



Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου


Στην εποχή του κορονοϊού έγιναν μόδα – εξ ανάγκης – οι τηλεδιασκέψεις. Έτσι και εγώ δεν θα μπορούσα να ξεφύγω του γενικού κανόνα και μέσω “τηλεδιάσκεψης” με αξιόπιστη διπλωματική πηγή μου, καταγράφω παρακάτω το προϊόν της κουβέντας μας:

Τον Οκτώβριο του 2015 Μουφτής του Μπακού (πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, χώρας που είναι μια από τα έξι ανεξάρτητα τουρκικά κράτη, ενεργό μέρος του Τουρκικού Συμβουλίου και μέλος της κοινότητας TÜRKSOY), δήλωνε σε συζήτηση με Έλληνα συνομιλητή του, πως οι Μουσουλμάνοι που μετακομίζουν στη Δύση δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στο δυτικό τρόπο ζωής και δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν τον δυτικό πολιτισμό και ούτε θα ασπασθούν τις ευρωπαϊκές αξίες και αρχές!

Αφού σύμφωνα με τις διδαχές και τους ιερούς κανόνες του Κορανίου, οι μετακινήσεις Μουσουλμάνων και η εγκατάστασή τους σε ευρωπαϊκές χώρες, σκοπό έχουν να δημιουργήσουν στο διάβα του χρόνου τον έλεγχο από το Ισλάμ. Αυτό αποτελεί ιερή υποχρέωση, αποτελεί Ισλαμική επιταγή για όλους τους μετακινούμενους από Ισλαμικές χώρες σε ευρωπαϊκές Χριστιανικές χώρες. Αυτοί οφείλουν να εργασθούν σε αυτές τις χώρες για τη διάδοση του μηνύματος του Ισλάμ και τη δημιουργία Ισλαμικών παροικιών. Εννοείται βέβαια, ότι αυτή η ροή Μουσουλμάνων μεταναστών γίνεται βάσει καλοσχεδιασμένου επί χρόνια σχεδίου από την Διεθνή Μουσουλμανική Αδελφότητα, με απώτερο σκοπό και την υπονόμευση του Χριστιανισμού! Η οποία Αδελφότητα με τους καλά δασκαλεμένους “μετανάστες”, και εκμεταλλευόμενη τον ανθρωπισμό των ευρωπαϊκών λαών και κρατών, που οι περισσότεροι θεωρούσαν και θεωρούν ότι οι Μουσουλμάνοι θα αφομοιωθούν στις Χριστιανικές Κοινωνίες τους, σταδιακά επιβάλλει τον Ισλαμισμό, τροφοδοτώντας τους “μετανάστες” με μίσος κατά των απίστων ευρωπαίων! Σε ενίσχυση δε, των παραπάνω ο Μουφτής του Μπακού έθεσε το ερώτημα στον συνομιλητή του: “Έχεις διαπιστώσει κάποια κινητοποίηση μετριοπαθών Μουσουλμάνων σε ολόκληρο το Δυτικό κόσμο, όπου κατοικούν μονίμως πλέον, εναντίον των τζιχαντιστών και των φρικαλεοτήτων που διαπράττουν για πολλά χρόνια κατά απίστων;”»!

Θα μας επιβάλουν οι παράνομοι μετανάστες αλλαγή της παραδοσιακής ζωής μας;

Αναλογιζόμενος τα παραπάνω, αναρωτιέμαι αν κάπου μπορεί να διαφωνήσει ένας εχέφρων άνθρωπος. Αν μπορεί να διαφωνήσει, ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο από όλες αυτές τις ροές παράνομων μεταναστών που έχουν κυριεύσει την Πατρίδα μας. Όταν δεκάδες Hot Spot έχουν ξεπηδήσει σαν μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα. Όταν προκειμένου να αποσυμφορήσουμε – τάχατες – τα νησιά μας, δημιουργούμε στην ενδοχώρα 28 νέες δομές “φιλοξενίας”. Δηλαδή αδειάζουμε τα νησιά μας, προκειμένου να δεχτούν τους νέους παράνομους μετανάστες που θα μας στείλει εκεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν!

Αλλά να ήταν μόνο αυτά; Τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα “Εστία ΙΙ” της στέγασης δηλαδή “προσφύγων – μεταναστών” σε διαμερίσματα ανά την Eλληνική Επικράτεια, με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη! Από τη στιγμή που είχε υλοποιηθεί μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 η εξεύρεση 25+ χιλιάδων θέσεων στέγασης, αλλά το εν λόγω πρόγραμμα έλαβε παράταση ένεκα της πανδημίας και με πρόσφατη κυβερνητική τροπολογία του συγκεκριμένου Υπουργείου, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από τις 31 Μαΐου 2020! Αυτή η παράταση ενδεχομένως να αυξήσει τις θέσεις στέγασης παράνομων μεταναστών, κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, στις 30 χιλιάδες, που για το 2021 η πρόβλεψη είναι να φτάσει αυτή η στέγαση παράνομων μεταναστών τις 40 χιλιάδες!

Όλοι αυτοί απαίτησαν και θα συνεχίσουν να απαιτούν, προκειμένου να μην δαιμονίζονται, η Ελλάδα να αλλάξει τα ήθη, τα έθιμά της, τον τρόπο ζωής της. Ήδη απαιτούν και εν μέρει το έχουν πετύχει με την ανοχή των κυβερνώντων, να μην υπάρχει δημόσιος στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου και φάτνης. Να μην χτυπούν οι καμπάνες των Ναών μας, να μην φορούν οι γυναίκες σε δημόσια θέα Σταυρό στο λαιμό τους κ.α. (όταν ο πρώτος διδάξας ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ο οποίος σε προ ετών απονομή συσσιτίου σε “μετανάστες” στον Πειραιά έβγαλε από πάνω του τον Σταυρό του Κυρίου Χριστού μας)!

Γη της Επαγγελίας η Ελλάδα για τους παράνομους μετανάστες…

Ο ελληνικός λαός το ζήτημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης (πριν της πανδημίας) το είχε αναδείξει ως πρώτο από πλευράς επικινδυνότητας για την εθνική ασφάλεια της χώρας μας. Άλλωστε γι΄ αυτό ψήφισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσδοκώντας να αλλάξει τη ρότα που είχε επιβάλλει ο εθνοαποδομητής πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η “αριστερή” κυβέρνησή του.

Ωστόσο απογοητεύτηκε (ο λαός μας) όταν άκουγε τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής να υπερθεματίζει για την πολυπολιτισμικότητα μιας κοινωνίας και για τη δυνατότητα μπολιάσματος των παράνομων μεταναστών στην ελληνική Κοινωνία. Όταν δήλωνε υπερήφανος για τη συμμετοχή αλλοδαπών στις μαθητικές παρελάσεις. Όταν συνέχιζε την πολιτική Τσίπρα στο “μεταναστευτικό” ζήτημα, σφυρίζοντας αδιάφορα στις συνεχείς ροές που έφταναν στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου μας και τα Δωδεκάνησα, από τα παράλια της Μικράς Ασίας. Όταν για τους παράνομους μετανάστες συνέχιζε την ειδική μέριμνα και φροντίδα της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αντίθετα από την απανθρωπιά προς τον Έλληνα άνεργο, τον άστεγο, τον δυστυχούντα, απόρροια των καταστροφικών Μνημονίων, των οποίων υπερασπιστής είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Αλλά αυτή η συνέχιση της πολιτικής Αλέξη Τσίπρα, δεν ήταν επί της ουσίας πρόσκληση κι άλλων παράνομων μεταναστών στη γη της Επαγγελίας την Ελλάδα; Στην “πλούσια” Ελλάδα, η οποία τους παρέχει διαμερίσματα, επιδόματα κ. α. ωφελήματα που ο Έλληνας αναξιοπαθής δεν τα έχει δει στον ύπνο του!

Η μετάλλαξη του Πρωθυπουργού και τα αβίαστα ερωτήματα…

Όμως ο κόμπος για το λαό μας έφτασε στο χτένι, όταν η κυβέρνηση της ΝΔ με ΠΝΠ αποφάσισε την κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων νησιωτών μας, προκειμένου να κατασκευάσει δομές και να εγκαταστήσει εκεί παράνομους μετανάστες, δηλαδή το “στρατό” επί της ουσίας του Τούρκου Σουλτάνου!

Έτσι υπήρξε σφοδρή αντίδραση των νησιωτών μας, οι οποίοι έβλεπαν να απλώνεται περαιτέρω ο ισλαμικός κίνδυνος. Αντέδρασαν στην αποστολή δυνάμεων των ΜΑΤ, σε ενίσχυση των εκεί υπαρχουσών! Αντέδρασαν στον πακτωλό χημικών που εκτόξευσαν τα ΜΑΤ εναντίον τους και στο ξύλο που έφαγαν. Αλλά ωστόσο, παραμένει ακόμη ως ερώτημα, ποιος συμβούλευσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτήν την παράφρονα απόφαση; Ποιος ήθελε το πολιτικό τσαλάκωμα του Πρωθυπουργού; Ποιος ήθελε να τρωθεί το γόητρό του και να δυναμώσει την οργή του λαού, που ήδη υπήρχε μετά την εφαρμογή της λαθρολάγνας πολιτικής της κυβερνήσεως στους μήνες που έχει στα χέρια της το τιμόνι της Πατρίδας;

Έτσι μοιραία, όλες οι δημοσκοπήσεις παρουσίαζαν κάθετη πτώση της κυβέρνησης και του κόμματος της ΝΔ.

Όμως ξαφνικά όλα άλλαξαν, όταν ο φασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν αποφάσισε να πολιορκήσει τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο με χιλιάδες παράνομους μετανάστες, που ήθελαν να περάσουν στην ελληνική Επικράτεια.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρέμενε ένας Αλέξης Τσίπρας, μεταλλάχτηκε ωσάν να τον χτύπησε η καλή νεράιδα με το ραβδάκι της! Έγινε ξαφνικά Βίκτορ Ορμπάν (Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας)! Δίνοντας εντολή ο Έλληνας Πρωθυπουργός να σφραγιστούν τα σύνορα! Χαρακτηρίζοντας ως ασύμμετρη απειλή κατά της Πατρίδος μας την επιχείρηση παραβίασης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από τον Ρ. Τ. Ερντογάν! Άλλαξε την πολιτική του και στα νησιά μας και τα “θωράκισε” με το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα! Παίρνοντας μια ιστορική και συνάμα πατριωτική απόφαση, της μη απόδοσης ασύλου σε κανένα “μετανάστη” για έναν μήνα! Θεωρώντας – θέλω να πιστεύω – το μέτρο αυτό, ως μέτρο εθνικής ασφάλειας!

Από όλα τα παραπάνω όμως, βγαίνουν αβίαστα ερωτήματα:

Γιατί πριν από τα γεγονότα του Έβρου ο Πρωθυπουργός δεν θεωρούσε ασύμμετρη απειλή όλα τα εφευρήματα του Ρ. Τ. Ερντογάν κατά της Ελλάδος; Πριν από την ομαδική επιχείρηση παραβίασης των συνόρων μας στον Έβρο στις 28 Φεβρουαρίου 2020 και για έναν μήνα, ο Ρ. Τ. Ερντογάν δεν έστελνε δεκάδες – εκατοντάδες στα νησιά μας και στη Θράκη μας; Γιατί ο Πρωθυπουργός δεν είχε σφραγίσει τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας από τότε; Πού κατ΄ αυτόν τον τρόπο, περνούσαν όλοι ανενόχλητοι και η ΕΛ.ΑΣ. είχε εντολή να μην τους ενοχλεί, όταν αντιλαμβανόταν την παρουσία τους στη Θράκη μας! Γιατί ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του δεν άκουγαν την ανησυχία των Εβριτών μας και των νησιωτών μας, ειδικότερα όταν αυτοί οι παράνομοι μετανάστες κατέστρεφαν περιουσιακά τους στοιχεία; Γιατί δεν υπήρχε καμιά αντίδραση, όταν Έλληνες φοβόντουσαν και για την ίδια τη ζωή τους;

Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν οι Καραμανλής – Σαμαράς;

Βέβαια η ερώτηση περί του σφραγίσματος των συνόρων μας, απευθύνεται και προς τους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά. Εξαιρώντας τους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα, αφού αυτοί είναι δηλωμένοι υπέρ της Ελληνοτουρκικής (μονόπλευρης) φιλίας, υπέρ των ανοικτών συνόρων και υπέρ της λαθρολάγνας αντιμετώπισης όλων των παράνομων μεταναστών που εισέβαλαν στην Πατρίδα μας.

Ερωτούμε λοιπόν, τους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά:

Αυτή η αντιμετώπισή σας στο “μεταναστευτικό”, ως Πρόεδροι των κυβερνήσεών σας, υπέρ των παρανόμων μεταναστών δεν ήταν ρατσιστική κατά των Ελλήνων;

Δεν θεώρησαν ποτέ, ως ασύμμετρη απειλή την αποστολή χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Ελληνική Επικράτεια καθώς και όλες τις τουρκικές προκλήσεις σε καθημερινή βάση; Δεν είχαν για σύμβουλο κανένα Ισλαμολόγο, που θα τους ενημέρωνε ότι όλοι αυτοί εκ πεποιθήσεως δεν είναι δυνατόν να αφομοιωθούν στην ελληνική κοινωνία, απεναντίας είναι και εξόχως επικίνδυνοι για τον ελληνικό λαό;

Δεν είχαν κανένα σύμβουλο που θα τους συμβούλευε, ότι το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία, αλλά και πολιτικό εργαλείο στα χέρια του Ρ. Τ. Ερντογάν;

Γιατί κύριε Πρωθυπουργέ;

Θα συνεχίσουμε όμως τα ερωτήματα προς τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη:

Αφού πήρε μέτρα αποτροπής – και πολύ καλά έκανε – για την μη παραβίαση των συνόρων μας στον Έβρο, συνεχίζοντας την θωράκισή του, παρ΄ ότι αποχώρησε ο “στρατός” του Ερντογάν, γιατί μειώθηκε η επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων μας;

Γιατί, ενώ ο ελληνικός λαός βρίσκεται λόγω της πανδημίας κλεισμένος στα σπίτια του, καθημερινά μεταφέρονται εκατοντάδες “μετανάστες” από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα;

Γιατί η κυβέρνηση μέσω του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια, υπέγραψε Συμφωνία που προβλέπει όλοι οι παράνομοι μετανάστες από τη Λιβύη, χωρίς να είναι Λίβυοι, και οι οποίοι θα συλλαμβάνονται στη Μεσόγειο, θα μεταφέρονται και θα εγκαθίστανται στην Κρήτη; Δηλαδή, επειδή δεν δέχτηκε καμιά άλλη χώρα να τους περιθάλψει, δέχτηκε η μεγαλόκαρδη Ελλάδα; Τι ύποπτο παιχνίδι παίζεται εδώ;

Γιατί η κυβέρνηση δεν συνέχισε το αναγκαίο εθνικό μέτρο της μη απόδοσης ασύλου στους παράνομους μετανάστες και για τον μήνα Απρίλιο; Όταν αυτό το αναγκαίο εθνικό μέτρο της μη απόδοσης ασύλου, λειτούργησε αποτρεπτικά – όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία – για την είσοδο νέων ροών;

Γιατί παραχωρείται άσυλο σε κάποιους, που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα κατά τον μήνα Μάρτιο, όταν υπήρχε σε εφαρμογή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου;

Είναι βέβαια σίγουρο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το σφράγισμα των συνόρων μας, αλλά και τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε στην έναρξη της πανδημίας, αλλά και στη συνέχειά της, εισέπραξε την επιδοκιμασία του ελληνικού λαού, σχεδόν στο σύνολό του. Ωστόσο αυτή η καθολική αποδοχή από τον ελληνικό λαό, κινδυνεύει να αλλάξει, όταν περάσει η λαίλαπα της πανδημίας και επανέλθουμε στην κανονικότητα!

Τότε ο ελληνικός λαός θα διαπιστώσει τον βίαιο εποικισμό της Πατρίδος του, που συντελέστηκε όσο χρονικό διάστημα ήταν κλεισμένος στο σπίτι! Εποικισμός, που θα υλοποιεί απόλυτα το σχέδιο της γεωπολιτικής αναδιάταξης στην περιοχή, σχέδιο των Νεοταξιτών εις βάρος της Ελλάδος!

Τα ωσαννά από τη σταύρωση είναι μόλις λίγα μέτρα απόσταση…

Κλείνοντας θα ήθελα να διατυπώσω και μια απορία, και για την οποία δεν έχω προς το παρόν απάντηση!

Γιατί ο Ρ. Τ. Ερντογάν, όταν είχε ανοικτά πολεμικά μέτωπα στη Συρία και στη Λιβύη, επιχείρησε ταυτόχρονα να παραβιάσει τα χερσαία σύνορά μας στον Έβρο; Δεν έστελνε ελεύθερα στον Έβρο μας όλα αυτά τα χρόνια – και επί εποχής κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη – δεκάδες, εκατοντάδες παράνομους μετανάστες; Αφού δεν υπήρχε κανένα αποτρεπτικό κυβερνητικό μέτρο!

Η άστοχη πάντως, επίθεση του Τούρκου Σουλτάνου στον Έβρο, εκ των πραγμάτων “έσωσε” το κύρος του Πρωθυπουργού μας στην Ελλάδα, και η οργή του λαού για τα γεγονότα στη Λέσβο έγιναν ύμνοι προς τον Πρωθυπουργό!

Όμως τα ωσαννά από τη σταύρωση είναι μόλις λίγα μέτρα απόσταση…

http://www.elliniko-fenomeno.gr/













Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ