"


Α’ ΕΠΣ : Χρυσό τρίποντο με την υπογραφή Αφοί Ντούκα!!!


Δημιουργός ο Σπύρος, εκτελεστής ο Νίκος


Τρίποντο κορυφής  στα… χασομέρια πέτυχε το Σάββατο ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς, επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής με σκορ 1-0 της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ομόνοιας Βογατσικού.

Μία νίκη τεράστιας βαθμολογικής σημασίας για την ομάδα της Καλλιθέας, η οποία παρέμεινε αήττητη, διατήρησε την ισχυρή παράδοση (5 νίκες, 1 ισοπαλία) και το σημαντικότερο, ότι απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής με 42 βαθμούς, έναντι 41 του 2ου πλέον Ηρακλή Πολυκάρπης και 40 της Ομόνοιας Βογατσικού.

Τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, δημιούργησαν σημαντικές ανακατατάξεις στην κορυφή, με την ομάδα της Καλλιθέας να έχει πλέον τον πρώτο λόγο κι ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές μέχρι τη λήξη.

Ωστόσο, την λύτρωση για την Καλλιθέα στο ντέρμπι με το Βογατσικό έδωσαν οι Αφοί Ντούκα. Ήταν το 94ο λεπτό και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, ωστόσο, οι αφοί Ντούκα είχαν διαφορετική άποψη.

Καρέ-Καρέ το γκολ του Νίκου Ντούκα με τον φακό του Γρηγόρη Καλλιμάνη






Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Ντούκας σε βαθιά μπαλιά που επιχείρησε από τον χώρο του κέντρου, βρήκε αμαρκάριστο στην αντίπαλη περιοχή τον αδερφό του, τον Νίκο Ντούκα και ο τελευταίος με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, παρά την ασθενή απόκρουση με τα πόδια του τερματοφύλακα Μακρή και του προσπάθεια του αμυντικού Αλεξίου στη συνέχεια να προλάβει να την διώξει πριν περάσει την γραμμή της εστίας, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό αποτέλεσμα 1-0.




Ο επιθετικός της Καλλιθέας Νίκος Ντούκας σκόραρε μετά από τρία ματς, φθάνοντας συνολικά τα 7 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Με δημιουργό λοιπόν τον Σπύρο και εκτελεστή τον Νίκο, τα δυο αδέρφια χάρισαν στην Καλλιθέα αυτό το υπερπολύτιμο τρίποντο, που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ