"


«Πεντάσφαιρο»... εισιτήριο για την Καβάλα, η Κ-12 «ΙRIS Catering» της ΕΠΣ Καστοριάς



Με μία επιβλητική νίκη η Μικτή Κ-12 της ΕΠΣ Καστοριάς σφράγισε σήμερα με πανηγυρικό τρόπο την πρόκρισή της στην β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε νικηφόρα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην α’ φάση της διοργάνωσης, επικρατώντας στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής, πολύ εύκολα με σκορ 5-0 της αντίστοιχης ομάδας των Γρεβενών.


Με τη νίκη της αυτή η ΜΙΚΤΗ Κ-12 ΕΠΣ Καστοριάς, τερμάτισε στην 2η προνομιούχο θέση με 15 βαθμούς (5 νίκες και 2 ήττες), σφραγίζοντας το εισιτήριο για την Καβάλα, ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην β’ φάση σε αγώνα νοκ άουτ.



Το ματς κόντρα στα Γρεβενά είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον, με την ομάδα της Καστοριάς να χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης, προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση και όπως αναμενόταν εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο, φθάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πρόσφερε ωραίο ποδόσφαιρο και πλούσιο θέαμα, ενώ, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού εκτός από τα 5 γκολ, είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστικές τα τρία δοκάρια.




Χατ τρικ πέτυχε ο Σμέρνος, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν ο Μανωλάτος και ο Νανάς.
Οι παίκτες της ΕΠΣ Καστοριάς πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, αφού έγιναν ένα “κουβάρι” και χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους.

Η σύνθεση Κ12 : Γκόλιας, Τσίκος, Τζηκαλάγιας, Ποστεκίδης, Δημητρακόπουλος Λ., Πάτσιος, Μανωλάτος, Σμέρνος, Νανάς. Αγωνίστηκαν και οι : Ρεβήσιος, Τζήμας, Στεφάνου, Λαζαρίδης, Λιόλιος, Αλεξανδρίδης.

Κ-12  Αποτελέσματα 7η αγωνιστική

ΠΕΛΛΑ – ΚΙΛΚΙΣ 1-2
ΚΟΖΑΝΗ – ΗΜΑΘΙΑ 2-1
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΓΡΕΒΕΝΑ 5-0
ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΙΕΡΙΑ 1-1

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΦΑΣΗΣ (2ος όμιλος)

1.ΠΙΕΡΙΑ 19
2.ΚΑΣΤΟΡΙΑ 15
3.ΦΛΩΡΙΝΑ 13
4.ΗΜΑΘΙΑ 10
5.ΠΕΛΛΑ 10
6.ΚΟΖΑΝΗ   9
7.ΚΙΛΚΙΣ   7
8.ΓΡΕΒΕΝΑ   0


*ΕΠΣ Πιερίας και ΕΠΣ Καστοριάς προκρίνονται στην β΄φάση, η οποία περιλαμβάνει τα ζευγάρια (ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Μακεδονίας  και  ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Καστοριάς)


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ Κ-12 ΕΔΩ



Νίκη και η Κ14

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και η Κ-14 της ΕΠΣ Καστοριάς, επικρατώντας σε ένα αδιάφορο παιχνίδι με σκορ 4-0 της ΕΠΣ Γρεβενών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην 4η θέση με 11 βαθμούς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Η Μικτή ΕΠΣ Καστοριάς ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια της  αναμέτρησης  φθάνοντας άνετα στη νίκη με γκολ που πέτυχαν οι : Πνευμονίδης, Σωτηριάδης, Χαραλαμπίδης και Προδρομίδης.
Η σύνθεση Κ-14: Κύρου, Καραλιόπουλος, Δημητρακόπουλος Κ., Χατζόπουλος, Λέκκος,
Προδρομίδης, Πόππης, Θεοδώρου, Χαραλαμπίδης, Πνευμονίδης, Σωτηριάδης. Αγωνίστηκαν και οι : Σαχινίδης, Πρωτόγερος, Παύλου, Δημητρακόπουλος Π., Πούλιος, Τζανίδης, Αφεντουλίδης.

Κ-14  Αποτελέσματα 7η αγωνιστική

ΠΕΛΛΑ – ΚΙΛΚΙΣ 3-2
ΚΟΖΑΝΗ – ΗΜΑΘΙΑ         2-3
ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΓΡΕΒΕΝΑ 4-0
ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΙΕΡΙΑ         2-2

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΦΑΣΗΣ (2ος όμιλος)

1.ΗΜΑΘΙΑ 18
2.ΠΕΛΛΑ 16
3.ΠΙΕΡΙΑ 16
4.ΚΑΣΤΟΡΙΑ 11
5.ΚΟΖΑΝΗ   7
6.ΦΛΩΡΙΝΑ   7
7.ΚΙΛΚΙΣ   4
8.ΓΡΕΒΕΝΑ   0


*ΕΠΣ Ημαθίας και ΕΠΣ Πέλλας προκρίνονται στην β΄φάση. Στα αξιοσημείωτα ότι η ΕΠΣ Γρεβενών δεν σκόραρε σε κανένα παιχνίδι (0 υπέρ – 41 κατά)






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ