"

 


Επισημάνσεις από τον Ιατρικό Σύλλογο ΚαστοριάςΣτην εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση , που βρίσκεται ο νομός μας ο Ιατρικός Σύλλογος Καστοριάς θα ήθελε να επισημάνει:


Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην περιοχή μας αναλογικά με τον πληθυσμό και τη δυσαναλογία κρουσμάτων στο χώρο του νοσοκομείου, για τη διαφύλαξη όλων μας, ζητούμε: απολύμανση στο χώρο του νοσοκομείου, έλεγχο όλου του προσωπικού και επιστροφή στους «καθαρούς» χώρους μόνο από ελεγμένα «καθαρά» άτομα του προσωπικού.

Ζητούμε άμεσα από την πολιτεία προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού για να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των νοσοκομείων της χώρας.  Αν αυτό δε γίνει άμεσα (έπρεπε να έχει γίνει χθες) με την τροπή που έχει πάρει η εμφάνιση κρουσμάτων σε αρκετά νοσοκομεία της χώρας, δε θα είναι δυνατή η ανταπόκριση του υγειονομικού κόσμου.

Υπάρχει άμεση ανάγκη αναλώσιμων στο νοσοκομείο Καστοριάς (μάσκες, στολές, κλπ) και προς αυτή την κατεύθυνση αναζήτησης κινούμαστε. Κάνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας που μπορούν να προσφέρουν, να ανταποκριθούν.

Ο ΙΣΚ προσπαθεί να εξασφαλίσει κυρίως μάσκες και για τους ιδιώτες γιατρούς, λόγω της έλλειψης που υπάρχει στο εμπόριο. Πρέπει να εξασφαλίσουμε και στους ιδιώτες συναδέλφους όλα τα απαραίτητα υλικά προφύλαξης για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών.

       Καλή δύναμη σε όλους.

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Λάζαρος Παπαδόπουλος                          Ιωάννης Σιώμος

 


 


 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ