"


Kοπή βασιλόπιτας διαιτητών ΕΠΣ Καστοριάς




Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη τους πίτα έκοψαν οι διαιτητές Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.



Το παρών έδωσαν και μέλη της Ε.Ε καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. Τάκης Τριανταφύλλου, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, δείχνοντας για ακόμη μια φορά, την άριστη συνεργασία που έχει με την Επιτροπή Διαιτησίας και το σώμα διαιτητών και παρατηρητών.



Αφού τους ευχαρίστησε όλους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες, καλές διαιτησίες, υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους, με σωστή συμπεριφορά και σεβασμό σε παράγοντες και ποδοσφαιριστές.
Υπενθύμισε στους διαιτητές ότι σαν Ένωση προσπαθούμε για το καλύτερο και παράλληλα ευχήθηκε στους νέους διαιτητές που πρόσφατα αποφοίτησαν από τη Σχολή καλή επιτυχία στο έργο τους. 
Να σημειωθεί ότι πριν την εκδήλωση προηγήθηκε το καθιερωμένο μάθημα- Teamwork (Διαιτητική ομάδα), από τον Εκπαιδευτή Μαθημάτων Σίμο Σπύρου.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Eπιτροπής διαιτησίας  Σίμος Σπύρου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό και ευχήθηκε καλή χρονιά με απονομή δικαιοσύνης με τα σφυρίγματά τους προς όλα τα σωματεία και συνέστησε μεγαλύτερη προσοχή στα εκπαιδευτικά μαθήματα, για να μπορούν να εξελιχθούν και να προοδεύσουν.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της  ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου έκοψε την βασιλόπιτα, όπου από πλευράς διαιτητών το φλουρί βρήκε ο Μελλίδης Θανάσης και από αυτήν του ΔΣ της Ε.Ε. ΕΠΣ Καστοριάς και Επιτροπής Διαιτησίας ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Γιάννης Δημητριάδης.



Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά, εδέσματα και πεντανόστιμες πίτσες Basilico σε πολλές και διάφορες γεύσεις, προσφορά του Προέδρους της Επιτροπής Διαιτησίας Σίμου Σπύρου, για την ονομαστική του εορτή.




















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ