"


Ο Δήμος Καστοριάς τίμησε τον Ιστιοπλόο Μάρκο Σπυρόπουλο
Μία πολύ όμορφη, λιτή, συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο, όπου ο Δήμος Καστοριάς τίμησε τον συμπολίτη μας και πρωτοπόρο Έλληνα

ιστιοπλόο Μάρκο Σπυρόπουλο, ο οποίος τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχε και τερμάτισε, πραγματοποιώντας μάλιστα και πολύ καλή επίδοση, στο Διεθνή Αγώνα Μοναχικού Διάπλου του Ατλαντικού “Mini Transat La Boulangère 2019”.


Την τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς απένειμε ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης - Συντονισμού Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Συμβουλίων, κ. Ντίνος Τσανούσας, ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού, κ. Πέτρος Δοκόπουλος στην ομιλία του υπογράμμισε ότι πρόσωπα όπως του Μάρκου Σπυρόπουλου θα πρέπει να επιβραβεύονται και να αποτελούν πρότυπα στον αθλητισμό και στη κοινωνία.Τιμητικές πλακέτες απένειμαν ακόμη το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”, και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καστοριάς, ενώ ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση οι ζωγραφιές που έκαναν τα παιδιά του ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς με θέμα τον συγκεκριμένο αγώνα του Μάρκου Σπυρόπουλου.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ