"


Πολυχορευτικό ξεκίνημα έδειξε η κοπή της βασιλόπιτας για την Εύξεινο Λέσχη Άργους Ορεστικού


Την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης.


Πρώτα έκοψαν την βασιλόπιτά τους καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά οι μικροί χορευτές  με κέφι, εδέσματα, χορό και αγωνία για τον/την τυχερό/ή της κλήρωσης.

Ακολούθησε η κοπή της δεύτερης βασιλόπιτας με το τμήμα των ενηλίκων να αγκαλιάζει το 2020 με κάθε ευλογία και μέσα σε ένα πολύ ζεστό και χαρμόσυνο κλίμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μαζί με τα μέλη και τους φίλους της Λέσχης, αλλά και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων που τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση και η μεγάλη χορευτική αίθουσα γέμισε ήδη από νωρίς.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου απεύθυνε χαιρετισμό και μετά ακολούθησε η ευλογημένη τελετή.

Η βραδιά έκλεισε με ξέφρενη και ζωντανή διασκέδαση, φαγοπότι  και ασταμάτητο χορό χάρη στους: Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Παρασκευή Πάτρα, τον μικρό Ιορδάνη Σιαπέρδα και την μικρή Άννα-Μαρία Παπαδοπούλου και το γλέντι κράτησε ως το βράδυ .

Η Εύξεινος Λέσχη Άργους Ορεστικού ευχαρίστησε τους τραγουδιστές που έδωσαν τις χορευτικές μουσικές νότες για το όμορφο μουχαπέτ, αλλά και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε μια χρονιά χορευτική με "υείαν και ευλοΐαν" και φυσικά πολύ διασκέδαση στο πέρασμα της!

















































Πηγή: ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΞΙΔΟΥ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ