"


Α’ ΕΠΣ : Εύστοχα τα 30 από τα 32 πέναλτι!!!Από τα 254 γκολ που σημειώθηκαν στα 72 ματς των 12 αγωνιστικών της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, τα 30 από αυτά ήταν με εκτελέσεις πέναλτι.


Αξιοσημείωτο δε, ωστόσο είναι το γεγονός της απόλυτης σχεδόν  ευστοχίας που είχαν οι μέχρι σήμερα εκτελέσεις πέναλτι. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 72 ματς που διεξήχθησαν, καταλογίστηκαν από τους διαιτητές 32 πέναλτι, εκ των οποίων τα 30 από αυτά βρήκαν δίχτυα, ποσοστό, περίπου 95%!!!


Οι δύο και μοναδικοί ποδοσφαιριστές που αστόχησαν από τα 11 μέτρα είναι ο Βρέστα της Κορησού και ο Γαϊτανάκης της Πολυκάρπης, στα ματς με Αμπελοκήπους και Βογατσικό αντίστοιχα, όπου και στις δύο περιπτώσεις απέκρουσαν οι τερματοφύλακες…


Το απόλυτο στις εκτελέσεις πέναλτι έχει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Χασάϊ της Καλλιθέα με 6 στα 6 και ακολουθεί ο Σαλτσογλίδης της Κορησού,  ο Παπαδόπουλος της Πενταβρύσου, ο Μηλιάτης Δ. της Κορησού και ο Γαλάτης των Γραμμοχωρίων με 3 στα 3.Επίσης από τα 11 μέτρα έχουν σκοράρει και οι εξής ποδοσφαιριστές :
Σαββόπουλος (Νταηλάκη)           2
Τσαμτσάκης (Παναργειακός)           2
Γαλάτης (Γραμμοχώρια)   2
Πήτας (ΑΟ Κάστωρ)           2
Μήλιος Γ. (Γραμμοχώρια)           2
Καραμήτρος Δ. (Μαυροχώρι)   1
Τραϊανός (Βίτσι)                   1
Γιαννάκης (Βογατσικό)           1
Τρυφόπουλος Λ. (Αμπελόκηποι)   1

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ