"


Α’ ΕΠΣ : Μόνη αήττητη ομάδα ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας με την παραγωγικότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα


Ενώ διανύσαμε και την 1η αγωνιστική του Β’ γύρου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, η κατάσταση στην κορυφή έχει ξεκαθαρίσει με τρεις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους στις πρώτες θέσεις, διεκδικώντας την άνοδο στην Γ’ Εθνική.


Οι δέκα αγωνιστικές που απομένουν θα είναι και αυτές που θα κρίνουν και τον φετινό πρωταθλητή.
Μία από αυτές είναι και ο Μέγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας, ο οποίος φιλοδοξεί να επιστρέψει στα Εθνικά πρωταθλήματα. Οι κυανοκίτρινοι, βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με διαφορά μόλις ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Ομόνοια Βογατσικού, πλην όμως είναι η μοναδική ΑΗΤΤΗΤΗ ομάδα του πρωταθλήματος, με απολογισμό 9 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Εντός έδρας έχει 6 νίκες και μίας ισοπαλία (1-1 με Πολυκάρπη), ενώ δύο απώλειες έχει εκτός έδρας (0-0 στο Βογατσικό και 1-1 στον Παναργειακό).


Επίσης η ομάδα της Καλλιθέας διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση με 38 γκολ σε 12 ματς και την καλύτερη άμυνα με μόλις 4 γκολ, εκ των οποίων εκτός έδρας η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις μία φορά στο ματς με τον Παναργειακό.



Επίσης, η ομάδα της Καλλιθέας διαθέτει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Γιάννη Χασάϊ, ο οποίος έχει πετύχει σχεδόν τα μισά τέρματα της ομάδας του (17 γκολ), έχει κερδίσει 6 πέναλτι, ενώ αντίθετα κανένα μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί εις βάρος της, και στον πειθαρχικό τομέα έχει μόλις μία αποβολή ποδοσφαιριστή της.

ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΧΑΣΑΙ        17
ΝΤΟΥΚΑΣ Ν. 6
ΣΙΑΡΑΦΕΡΑΣ         4
ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ 3
ΓΙΑΝΝΙΚΩΤΣΙΟΣ 2
ΜΗΛΙΑΤΗΣ         2
ΡΑΣΤ         1
ΜΑΡΜΑΡΑΣ         1
ΤΣΕΤΕΡΟΚΛΗΣ 1
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ 1

1 ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΣΕΤΕΡΟΚΛΗΣ

Τέλος, ο Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας βρίσκεται ένα βήμα πριν τον Τελικό Κυπέλλου, αφού στην ημιτελική φάση θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Πολυκάρπης, ματς-ντέρμπι που θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ