"


Α’ ΕΠΣ : Ματς- παγίδες για τους πρωτοπόρους (Οι προϊστορίες όλων των αγώνων)



Με την διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το Σάββατο το πρωτάθλημα της  Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς, όπου οι πρωτοπόροι, δαμάζονται εκτός έδρας. 



ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ


ΝΤΑΗΛΑΚΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ:  Φτωχή η προϊστορία των ομάδων, αφού θα αναμετρηθούν για 7η φορά στην ιστορία τους. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, τα τελευταία τρία χρόνια είναι αήττητοι με δύο νίκες σερί και μία ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι, αγνούν τη νίκη εντός έδρας από το 1992 (Α' γύρος 0-2)


ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ  - ΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ : Θετική παράδοση έχει δημιουργήσει η Δόξα Κορησού, μετρώντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 8 ματς. Πριν τρία χρόνια οι μαυραετοί πέτυχαν την τελευταία τους νίκη (3-2), ενώ οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα έχουν μόλις μία νίκη (1-6 το 2016) και δύο ισοπαλίες.  (Α' γύρος 1-4)

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ : Εξαιρετική παράδοση της Πολυκάρπης με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι γηπεδούχοι στα τελευταία 6 ματς, μετράνε μόλις 1 νίκη (3-0 το 2007) και δύο ισοπαλίες. (Α’ γύρος 1-4)

ΒΙΤΣΙ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Κυριαρχία του Παναργειακού με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 7 ματς.  (Α' γύρος 0-8)


ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ :  Μοιρασμένη προϊστορία 7-2-6. Οι δύο ομάδες έχουν να αναμετρηθούν από το 2012 (Α' γύρος 3-1)


ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ  : Ιστορικές ομάδες με πλούσια προϊστορία αφού θα αναμετρηθούν για 26η φορά. Η παράδοση είναι σχεδόν μοιρασμένη 9-5-11 με τους φιλοξενούμενους ωστόσο, να παραμένουν αήττητοι τα τελευταία τρία χρόνια.  (Α' γύρος 1-4)



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΒΙΤΣΙ                  ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΚΑΣΤΩΡ          ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ
ΚΟΡΗΣΟΣ          ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ         ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ