"


Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις του ΑΣ Καστοριάς - Τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος Ναούμ Δίτσιος (pics)



Σε ένα όμορφο και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Νautikal Ηall, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Καστοριάς.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα του συλλόγου, γονείς αθλητών, η επικεφαλής γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ΝΔ Μαρία Αντωνίου, ο βουλευτής ΝΔ Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Καστοριάς Θανάσης Ρήμος, καθώς και πολλοί φίλοι του συλλόγου.



Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Λαγκιώτης αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση της ομάδας με στόχο την βαρύτητα και την ανάδειξη αθλητών της περιοχής, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό όλων των τμημάτων του συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία έκανε για τον επί σειρά ετών πρόεδρο Ναούμ Δίτσιο, για τον οποίο όπως είπε επί θητείας του η ομάδα γνώρισε μεγάλες και ιστορικές στιγμές φθάνοντας στην Α1, τον οποίο στη συνέχεια ο ΑΣ Καστοριάς τον τίμησε για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο.


Από την πλευρά του ο Ναούμ Δίτσιος ευχαρίστησε τον σύλλογο για την τιμή που τον έκανε, τονίζοντας ότι μαζί με εσάς τους συνεργάτες μου, οδηγήσαμε την ομάδα σε πολύ υψηλά επίπεδα και επισήμανε ότι μπορεί να μην είμαι στο ΔΣ, ωστόσο, όμως θα συνεχίσω να βοηθάω και να στηρίζω την ομάδα.
Ακολούθησαν ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις, παραγόντων και αθλητών του συλλόγου.



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ