"


Φινάλε α’ γύρου στην Β’ κατηγορία – Συνωστισμός στην κορυφήΜε την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής ημέρας ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.


Τα πολλά γκολ  (21) και η επικράτηση των γηπεδούχων ξεχώρισαν στην 9η αγωνιστική, τα αποτελέσματα της οποίας δημιούργησαν συνωστισμό στην κορυφή με τρεις ομάδες να έχουν πάρει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες, και ν α βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, διεκδικώντας την άνοδό τους στην κατηγορία των μεγάλων.

Έτσι, ο β’ γύρος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσο αφορά την κατάκτηση της 1ης προνομιούχου θέσης, την οποία διεκδικούν οι Ελπίδες Μ., τα Λακκώματα και το Νεστόριο.
Η λήξη του α’ γύρου βρήκε αήττητες τις Ελπίδες στην κορυφή της βαθμολογίας με 22 β., ενώ σε απόσταση αναπνοής, με 21 β. ακολουθούν τα Λακκώματα μετά την ευρεία νίκη 5-3, που πέτυχαν επί της Καστοριάς, επωφελούμενα, ωστόσο, το ρεπό των Ελπίδων Μεσοποταμίας.

Ποδαρικό με το… δεξί για τη νέα χρονιά έκανε και το Νεστόριο, επιστρέφοντας στις νικηφόρες εμφανίσεις, επικρατώντας με το καθαρό σκορ 2-0 του ΠΑΣ Λεύκης, ενώ την 2η νίκη εντός έδρας πέτυχε το Χιλιόδενδρο που επιβλήθηκε με 3-1 της Οινόης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ