"


Α' ΕΠΣ : Δια πυρός και σιδήρου ο Ηρακλής, 1-2 στην Δόξα Κορησού



Ποδαρικό με το… δεξί έκαναν τα φαβορί στην επανέναρξη πρωταθλήματος μετά από διακοπή 42 ημερών



Εύκολα ή δύσκολα, τα φαβορί προχώρησαν με νίκες στα ματς της παραγωγικής  (27 γκολ) 10ης αγωνιστικής, που ήταν και η επανέναρξη πρωταθλήματος  της Α΄ κατηγορίας Givova Hellas, στην οποία κυριάρχησαν  οι φιλοξενούμενοι, ενώ απουσίασε το ισόπαλο αποτέλεσμα.



Το ματς της ημέρας, όπως αναμενόταν έγινε στο γήπεδο της Κορησού, όπου ο πρωτοπόρος και αήττητος Ηρακλής Πολυκάρπης, απέδρασε με το «χρυσό» διπλό και μάλιστα με ανατροπή επί της τοπικής Δόξας με σκορ 1-2.



Οι πράσινοι, επηρεασμένοι από την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και μακριά από τον καλό τους εαυτό, κινδύνεψαν σοβαρά με απώλεια βαθμών από την εξαιρετική και παθιασμένη ομάδα της Κορησού, ωστόσο, όμως, με σύμμαχο την τύχη, αλλά και με κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Ευαγγέλου που είχε 2-3 σωτήριες επεμβάσεις, κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο, διατηρώντας το αήττητό τους, ενώ εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και να βρίσκονται στο +3 από την 2η της βαθμολογίας Ομόνοια Βογατσικού, την οποία και υποδέχονται το επόμενο Σάββατο, στο μεγάλο ντέρμοι κορυφής, το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία των δύο ομάδων.

Ποδαρικό με το… δεξί έκανε και η Ομόνοια Βογατσικού, η οποία μετά από μέτρια εμφάνιση, πήρε τελικά τη νίκη κόντρα στο Μαυροχώρι επικρατώντας με σκορ 2-1, παραμένοντας σε τροχιά ανόδου, ενώ ιδιαίτερα καθοριστικής σημασίας είναι το ματς της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου, όπου και φιλοξενείται στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή Πολυκάρπης.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Καλλιθέα που πέρασε… αέρα από το γήπεδο των Μανιάκων, συντρίβοντας τα Γραμμοχώρια με το επιβλητικό σκορ 0-5, διατηρώντας το αήττητό της, παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -4 από την κορυφή.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για τη νέα χρονιά και για τον Παναργειακό, ο οποίος επιβλήθηκε εύκολα στο γήπεδο της Πενταβρύσου της τοπικής ομάδας με σκορ 1-4, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, καθώς συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς ήττα, ενώ άνετη νίκη σημείωσε ο Νταηλάκης επικρατώντας με το ευρύ σκορ 5-1 της ΑΕ Βιτσίου.
Τέλος, συναρπαστικό ματς με ανατροπές και διακυμάνσεις στο σκορ, ήταν αυτό μεταξύ των ομάδων ΑΟ Κάστωρ και Δόξας Αμπελοκήπων, με τους μαυραετούς να επικρατούν τελικά στην εκπνοή με σκορ 2-3, επιστρέφοντας μετά από 4 αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Τα αποτελέσματα







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ