"


Κοσμοσυρροή στο άναμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Μαυροχώρι


Το Τοπικό  Συμβούλιο της Κοινότητας Μαυροχωρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυροχωρίου "ΕΜΠΝΟΟΣ" καθώς και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου

Καστοριάς, την Διευθύντριά του κ. Μπελερή Βαρβάρα και τον μαέστρο κ. Ταμβάκη Κωνσταντίνο για την υπέροχη μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Μαυροχωρίου.




Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Πολιτισμού και Διεθνών σχέσεων κ. Χρήστο Μουρατίδη, τον αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας κ. Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο, καθώς και την εκπρόσωπο της Περιφερειακής Αρχής Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Καλλιόπη Κυριακίδου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.






Ευχαριστούμε θερμά τον δήμο Καστοριάς και την Αντι-δημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού για τα εδέσματα που προσέφερε καθώς και την κάλυψη της εκδήλωσης με επαγγελματικό ήχο.




Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον συγχωριανό μας κ. Τάσο Χρηστίδη που ακούραστα τις δύο προηγούμενες εβδομάδες εργαζόταν αφιλοκερδώς για να στολιστεί το χωριό μας και να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα στο Άνναμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και του χρόνου πάλι με υγεία να γιορτάσουμε όλοι μαζί. 




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ