"


Πλήθος κόσμου και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής το άναμα του Δένδρου στο Δισπηλιό


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία του χωριού παρουσία πλήθους κόσμου και υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς. 

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Δήμητρα Βασι-λείου υποδέχθηκε και ευχαρίστησε όλους τους χωρια-νούς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ειδικά τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Χρήστο Μουρατίδη, την εκπρόσωπο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς κ. Κάλι Κυριακίδου, τον πρόεδρο  του Τοπικού Συμβουλίου Δισπηλιού κ. Νίκο Ιασωνίδη και τα μέλη του Τ.Σ. Δισπηλιού. 


Το Δ.Σ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών του στην εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και στις κυρίες-φίλες του Συλλόγου που προσέφεραν τα πεντανόστιμα νηστήσιμα εδέσματα. Ευχαριστεί θερμά και τον Δήμο Καστοριάς για την προσφορά νηστίσιμων εδεσμάτων και κρασιού. 



Ακόμη, εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο, στους Ηλεκτρολόγους του Δήμου Καστοριάς Ανδρέα, Νίκο και Γιάννη καθώς και στους κ.κ. Ραφαήλ & Δημήτρη Κέφη, για το "στήσιμο" του χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί, επίσης, τον κ. Ιωάννη Τσακιρίδη, τον  Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς για την άψογη παρουσία τους στην εκδήλωση.



Τέλος, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στα μέλη του Συλλόγου μας που κατασκεύασαν την όμορφη Φάτνη.
Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από ρίψεις βεγγαλικών και από χορό του κόσμου στην πλατεία.
Το Δ.Σ. εύχεται καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με Αγάπη, Πρόοδο και Ειρήνη. 
 Και του χρόνου με υγεία  !!!.  




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ