"


Γ’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Βαριά ήττα, 3-9 της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασος Χιλιοδένδρου




Γκολ και θέαμα πρόσφεραν τα κορίτσια της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασος Χιλιοδένδρου και της Σειρήνας Γρεβενών, στην αναμέτρησή τους που είχε 12 γκολ ένα δοκάρι και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.


Η απειρία σε συνδυασμό με τις απουσίες βασικών αθλητριών, οδήγησαν την νεοσύστατη ομάδα της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασος Χιλιοδένδρου σε μία βαριά ήττα με το επιβλητικό σκορ 3-9, ωστόσο, όμως το κέρδος που απεκόμισαν ήταν οι εμπειρίες που απέκτησαν.


Ο αγώνας όπως αναμενόταν εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο για την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Σειρήνας Γρεβενών, η οποία με όπλο την εμπειρία, ήταν σαφώς ανώτερη, υποχρεώνοντας τον αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο, φθάνοντας δίκαια στην 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες.


Οι Γρεβενιώτισες έχουν την παραγωγικότερη επίθεση (21 γκολ), ενώ με τα σημερινά 3 γκολ που δέχτηκαν έφτασαν τα 4 παθητικό. Η ομάδα της Ένωσης Βοϊου/ Πήγασος Χιλιοδένδρου, για 4ο ματς παραμένει χωρίς νίκη.



Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την Σειρήνα Γρεβενών ήταν η Λισγάρα, μία ιδιαίτερα ταλαντούχα αθλήτρια, που πέτυχε 5 γκολ, ενώ 2 φορές σκόραρε η Κωσταρέλλα και από μία η Λάλλου και Ισπογλίδου (δοκάρι είχε η Αγγελίδου).

Για την Ένωσης Βοϊου/ Πήγασος Χιλιοδένδρου δύο φορές σκόραρε η Δρακάκη, ενώ ένα γκολ σημείωσε και η Αποστολίδου.

ΕΝΩΣΗ ΒΟΙΟΥ/ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ : Κώτσιου, Τερζίδου, Αποστολίδου, Σελεμίδου, Καστανίδου, Καραογλανίδου, Δρακάκη, Ορτατζόγλου, Χάλου, Γκώγκου, Μυλωνά.

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ : Ζάρμπαλη, Βουτσίδου, Μπακάλη, Αγγελίδου, Λάλλου, Κωστούλη, Κωσταρέλα, Αμαραντίδου, Λισγάρα, Κελεμένη, Φωτιάδου.



Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής
Α.Ο. Κέρκυρα - Α.Ο. Ανατολής
Πανλευκάδιος - Κεραυνός Θεσπρωτικού
Ένωση Βοϊου/Πήγασος Χιλιοδένδρου - Σειρήνα Γρ. 3-9

Το πρωτάθλημα θα διακοπεί λόγω εορτών και θα συνεχιστεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου με τα ματς της 5ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο της οποίας η  Ένωση Βοϊου/Πήγασος Χιλιοδένδρου υποδέχεται τον ΑΟ Κέρκυρας.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ