"


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “WTM 2019 Λονδίνου

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εφαρμόζοντας τη στρατηγική της για τοποθέτηση του προορισμού Δυτική Μακεδονία στις διεθνείς τουριστικές αγορές,


συμμετείχε στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού “WTM 2019 από 04 έως 06-11-2019 στο Λονδίνο της Μ. Βρετανίας”  ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βαβλιάρας.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό επαφών με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους τουρισμού και bloggers από τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες, προβάλλοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Μακεδονίας και των επιμέρους προορισμών της για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου.

Στους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρθηκαν εκλεκτά προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας τα οποία ενθουσίασαν για την ποιότητα και τη γεύση τους.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας κα. Αναγνωστοπούλου, συμφωνήθηκε  η έναρξη συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη Βρετανική τουριστική αγορά με ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης για τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού (fam/press trips) εντός του 2020.
Με την έμπρακτη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην έκθεση πραγματοποιώντας σημαντικές επαφές.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ