"


Ξανατράβηξαν πεντάσφαιρο οι γυναίκες της Καστοριάς


Άνετο 5-0 κόντρα στην Βασίλισσα Θράκης - Aπό δύο γκολ η Τζιάρα και Μπασούρη και ένα αυτογκολ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο ΓΠΟ Καστοριάς, μετέτρεψε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής σε υγιεινό περίπατο, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 5-0 της Βασίλισσας Θράκης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.


Για την ομάδα της Καστοριάς ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη και μάλιστα φιλοδωρώντας πάλι με 5 γκολ τον αντίπαλό της, στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς, επιβεβαιώνοντας έτσι τις μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες που διαθέτει.



Στο επιθετικό τομέα είναι ιδιαίτερα παραγωγική με το φοβερό δίδυμο Τζιάρα-Μπασούρη, να κάνουν άνω-κάτω την αντίπαλη άμυνα, σημειώνοντας από δύο γκολ αντίστοιχα (ένα αυτογκόλ) οδηγώντας την ομάδα σε μία ακόμη σπουδαία νίκη.


Από τα πρώτα της αναμέτρησης η ομάδα της Καστοριάς έδειξε τις επιθετικές τις… ορέξεις υποχρεώνοντας τον αντίπαλό της σε παθητικό ρόλο και μόλις στο 6’ η Μπασούρη με υποδειγματικό τρόπο άνοιξε «λογαριασμό», 1-0.


Λίγο αργότερα (14’) μετά από εξαιρετική ενέργεια της Μπασούρη, έσπασε την μπάλα στην Τζιάρα και η τελευταία με κοντινό σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της.



Το ματς ουσιαστικά καθάρισε στο 22’ όταν η Τζιάρα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και τη βοήθεια της αντίπαλου τερματοφύλακα (αυτογκόλ), ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο, όμως η Καστοριά συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 62’ η Τζιάρα με έξοχη πάσα έβγαλε στον κενό χώρο την Μπασούρη, η τελευταία με εξαιρετική ενέργεια έφυγε μόνη της και με υποδειγματικό τρόπο έγραψε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 80’ με έξοχο πλασέ η Τζιάρα πετυχαίνοντας παράλληλα χατ τρικ.



ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Δημητριάδου, Σιδοπούλου, Τζανοπούλου, Γκόγκου, Φασίδου, Μουρτσέκα, Μάρκου, Κυριζάκη, Τάσιου, Τζιάρα, Μπασούρη.
Αγωνίστηκαν και οι  Παπαγερίδου, Πετρογιάννη, Τσιούκρα, Λιούλια



ΤΟ VIDEO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ