"


Α’ ΕΠΣ : Πιο καλή η μοναξιά για τον Ηρακλή Πολυκάρπης – Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι Βογατσικό-Καλλιθέα


Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Ηρακλής Πολυκάρπης, μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας  «GIVOVA HELLAS».


Το αρνητικό ρεκόρ τερμάτων (13 γκολ) και η επικράτηση των φιλοξενούμενων, ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν στην 5η αγωνιστική.

Οι πράσινοι κατάφεραν και απέδρασαν με το τρίποντο από το γήπεδο των Μανιάκων, επικρατώντας με σκορ 1-2, έχοντας το απόλυτο (5 στα 5) και οδηγούν πλέον, μόνοι τους την κούρσα του πρωταθλήματος.
Αντίθετα  τα ελάφια, με νέο προπονητή τον Π. Αντωνίου, γνώρισαν την 3η συνεχόμενη ήττα, παραμένοντας χωρίς νίκη σε αγώνες εντός έδρας.

«Έχασαν» και οι δύο στο ντέρμπι κορυφής Ομόνοιας Βογατσικού – Καλλιθέας, ματς το οποίο προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων, ωστόσο, όμως έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.
Το ματς, δεν πρόσφερε πλούσιο θέαμα, κυριάρχησε όμως η δύναμη, ενώ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αρκετά άστοχοι και άτυχοι, αφού έχασαν περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για τη νίκη.
Οι δύο ομάδες, μπορεί να παραμένουν αήττητες, ωστόσο, όμως, υποχώρησαν πλέον στην 2η θέση και στο -2 από τον πρωτοπόρο Ηρακλή.
Πρωταγωνιστής για την ομάδα της Ομόνοιας, ήταν ο τερματοφύλακας Μακρής, που είχε 2-3 σωτήριες επεμβάσεις και στα θετικά ότι και σε αυτό το ματς, έσπασε μία αρνητική παράδοση, καθότι μετρούσε μόνο ήττες στις μόλις δύο ιστορικά αναμετρήσεις της κόντρα στην Καλλιθέα.

Ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη ο Πανναργειακός πέρασε νικηφόρα από την Χλόη, επικρατώντας του Κάστορα με σκορ 0-2, παραμένοντα στην 4η θέση και διατηρώντας το αήττητο εκτός έδρας, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι, συνέχισαν τα αρνητικά αποτελέσματα, σημειώνοντας την 5η νίκη σε ισάριθμους αγώνες.

Με όπλο την ισχυρή παράδοση (5 νίκες, 1ήττα), η Πεντάβρυσος επιβλήθηκε εύκολα στο γήπεδο του Τοιχιού της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 0-3, σημειώνοντας την 2η και μάλιστα συνεχόμενη νίκη μακριά από την έδρα της, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Την θετική παράδοση στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της κόντρα στην Δόξα Κορησού (8-6-4), διατήρησε η Δόξα Αμπελοκήπων μετά την δύσκολη νίκη της με σκορ 1-2.
Η νίκη των Αμπελοκήπων στο ντέρμπι των μαυραετών, αποκτάει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς από το 50’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες, ενώ στο 90+5’, ο Μπούνας που εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα –λόγω αποβολής του Αναγνωστόπουλου – απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων, διατηρώντας την πολύτιμη νίκη.

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Νταηλάκης. Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ του Στυμπώνη πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με το καθαρό σκορ 2-0 του Γράμμου Μαυροχωρίου, νίκη με την οποία και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

                                                                  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ