"


“Γράμμος” Μαυροχωρίου : "67 χρόνια ιστορίας με έναν τίτλο και τρία κύπελλα"

Για 35η χρονιά ο Γράμμος Μαυροχωρίου θα δώσει παρών στο 42ο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Οι “κυανόλευκοι” φέτος συμπληρώνουν 67 χρόνια από την ίδρυσή τους (1952) και στην πολυετή παρουσία τους έχουν να επιδείξουν τον έναν και μοναδικό τίτλο στο πρωτάθλημα, και αυτός ήταν πριν 22 χρόνια (1997).

Ωστόσο, στον θεσμό του Κυπέλλου, έχουν σημαντικές διακρίσεις, με ΕΞΙ συμμετοχές σε τελικούς, εκ των οποίων, ΤΡΕΙΣ φορές στέφθηκαν κυπελλούχοι (1995, 1997 και 2003).

Από το 1998 μέχρι και πρόπερσι (με εξαίρεση το 2014 που συμμετείχε στην Β’), ο  Γράμμος συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα των ΜΕΓΑΛΩΝ, έχοντας - ειδικότερα τα πρώτα χρόνια (μετά τον υποβιβασμό του από την Δ’ Εθνική) - πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όμως, από το 2010 μέχρι και σήμερα η πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα (5ος, 8ος,10ος και 12ος).

Εξαίρεση η περσινή χρονιά, η οποία ήταν εντυπωσιακή, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ μέσα από την Ακαδημία που ξεκίνησε να λειτουργεί τα τελευταία χρόνια, στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην ανδρική ομάδα.

Το φετινό ρόστερ φέτος έχει αποδυναμωθεί καθώς αποχώρησαν αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, ενώ την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Τόλης Ρέββας με βοηθό τον Ντίνο Γκιάτα.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ