"


Πάλεψε, αλλά έχασε η Αστραπή Μεσ/μίας, 1-0 στη Νίκη Αγκαθιάς - Βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια


Ένα γκολ που δέχτηκε στο 11ο λεπτό, στο γήπεδο της Αγκαθιάς από την τοπική Νίκη, αποδείχτηκε αρκετό για να γνωρίσει μία ακόμη ήττα εκτός έδρας, την τρίτη σε ισάριθμους αγώνες – η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας.


Οι κιτρινόμαυροι από τα πρώτα λεπτά δέχθηκαν ασφυχτική πίεση από τους αντιπάλους τους με αποτέλεσμα να δεχτούν γρήγορα το γκολ, ενώ στη συνέχεια ισορρόπησαν τον αγώνα διατηρώντας το ρευστό 1-0 μέχρι τη λήξη του α’ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά πιέζοντας της ομάδα της Αστραπής, δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες να «καθαρίσουν» το ματς με πιο χαρακτηριστική το δοκάρι στο 53’.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι κιτρινόμαυροι έδωσαν περισσότερο χώρο στον αντίπαλό τους και προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες με Κράτσιο και Στασινόπουλο, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0.





Κύπελλο την Τετάρτη και πάλι εκτός έδρας ματς την επόμενη Κυριακή

Βαρύ πρόγραμμα έχει τις επόμενες ημέρες η ομάδα της Αστραπής. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στον θεσμό της Γ’ φάσης Κυπέλου, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Νταηλάκη, ενώ την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, φιλοξενείται στα Γρεβενά, κόντρα στην αδύναμη όπως δείχνει μέχρι τώρα, ομάδα της Σειρήνας Γρεβενών.

Κατόπιν την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική (8η) με την Αστραπή να υποδέχεται την νεοφώτιστη Θύελλα Σαρακηνών Εδέσσης και τέλος την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Έδεσσας τον ιστορικό Εδεσσαϊκό.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ