"


Έσπασε το… ρόδι η Αστραπή Μεσοποταμίας, 1-0 τα Γιαννιτσά


Σπουδαία και ιστορική νίκη στη Γ’ Εθνική, για την ομάδα του Γιώργου Τομόπουλου, 1-0 την Αναγ. Γιαννιτσών, υποχρεώνοντάς την  στην 2η ήττα στο πρωτάθλημα



Σεφτέ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έκανε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας με νίκη 1-0 κόντρα στην Αναγ. Γιαννιτσών.

Οι γηπεδούχοι πήραν το πρώτο τους τρίποντο στην παρθενική τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας, παράλληλα και το πρώτο τους τέρμα, καταδικάζοντας την Αναγ. Γιαννιτσών στην 2η της ήττα.

Το ματς πρόσφερε ικανοποιητικό θέαμα και συγκινήσεις, κυρίως στο β’ ημίχρονο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι τη λήξη.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στοιχεία πολύ καλής ομάδας, με σωστή ανάπτυξη και κυκλοφορία, ωστόσο, όμως, οι προσπάθειές τους ήταν ανούσιες.

Οι κιτρινόμαυροι, κατάφεραν σε μία από τις λίγες φάσεις που δημιούργησαν στο α’ ημίχρονο να πετύχουν στο 32’ το νικητήριο τέρμα τους με κεφαλιά του προωθημένου Κράτσιου.

Στην επανάληψη τα Γιαννιτσά προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο, όμως δύο φορές ο Κράτσιος είπε «ΟΧΙ» στις επιθυμίες τους, αφού με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο ίδιο διάστημα η ομάδα της Αστραπής Μεσ/μίας, που έβγαζε πάθος και ψυχή, προσπάθησε με αντεπιθέσεις να «καθαρίσει» το ματς, χάνοντας τουλάχιστον δύο μεγάλες ευκαιρίες, με Κοκοβίδη και Νικολάου.

Με αυτή τη νίκη, η Αστραπή έφτασε τους 4 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές, όσους έχουν η Νίκη Αγκαθιάς, ο Αγρ. Αστέρας και η Φλώρινα, ενώ στη συνέχεια του πρωταθλήματος έχει να δώσει δύο ματς σερί εκτός έδρας με Αγκαθιά και Σειρήνα Γρεβ. και στη συνέχεια υποδέχεται την νεοφώτιστη Θύελλα Σαρακηνών.

                                                     ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ