"


Χωρίς προϊστορία το ματς Αστραπή Μεσ.- Αναγ. Γιαννιτσών – «Δίψα» για το πρώτο τρίποντο η Αστραπή


Η Αστραπή Μεσοποταμίας συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα, στοχεύοντας να πετύχει την πρώτη της νίκη, μια νίκη που θα τονώσει το  ηθικό και την ψυχολογία των παικτών για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το βασικό θα ανακάμψει βαθμολογικά, μετά τα πρώτα άτυχα αποτελέσματα.



Οι κιτρινόμαυροι μετά και την ήττα την περασμένη Τετάρτη στην Αριδαίας, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον σημερινό κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, με απολογισμό 3 νίκες και μία ήττα.

Πρόκειται για ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Τομόπουλου, που θα πρέπει να αποβάλλει από νωρίς το άγχος που δείχνει να την διακατέχει στα εντός έδρας ματς, προκειμένου να αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες και ικανότητες να πάρει τη νίκη, με δεδομένο, ότι και οι μέχρι τώρα αντίπαλοί της δεν έπεισαν για κάτι το εξαιρετικό.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ,ότι παρά το γεγονός στο παρελθόν οι δύο ομάδες συμμετείχαν για αρκετά χρόνια στη Δ’ Εθνική, ωστόσο, ποτέ δεν έτυχε να συναντηθούνε, κυρίως λόγω διαφορετικού ομίλου, και έτσι για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν σε αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Στο σημερινό καθοριστικό ματς η συμπαράσταση των φιλάθλων κρίνεται απαραίτητη και θα πρέπει να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη και οι κιτρινόμαυροι» να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (Ώρα έναρξης 16:00)




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ