"


Στοίχημα: Παντού γκολ!


Καλημέρα σας φίλες και φίλοι, ολοκληρώθηκε η εμβόλιμη αγωνιστική και πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες, έχουμε κανονικά αγωνιστικές από όλα τε μεγάλα πρωταθλήματα και φυσικά στα ενδιάμεσα έχουμε και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 


Μελέτη, έμπνευση και τύχη θα μας χρειαστεί για να βγάλουμε κέρδος στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος. Και νομίζω θα τα έχουμε μαζί μας. Θα έχουμε τρεις επιλογές για σήμερα και επειδή έχουμε να κάνουμε με απρόβλεπτες ομάδες θα παίξουμε με τα γκολ. Over, under και gg. Όλα τα σημεία των γκολ και με αποδόσεις με σχετική ασφάλεια στο κέρδος. Ισπανία, Πορτογαλία και Γερμανία στο μενού λοιπόν, και πάμε να δούμε τι επιλέχθηκε:

Ουνιόν Βερολίνου-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:30) :
Ξεκινάμε με το Γερμανικό ματς της νεοφερμένης στην Μπουντεσλίγκα Ουνιόν, η οποία υποδέχεται την κάκιστη Άιντραχτ. Οι φιλοξενούμενοι είναι αποδυναμωμένοι μετά τη φυγή της τριάδας των Ρέμπιτς, Γιόβιτς και Μπόατενγκ, δεν ρολάρει καθόλου, στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι δεν είχε μαζί της ούτε το Θεό κι ας πάλεψε. Στην Γερμανία έχει ξεκινήσει μέτρια, είναι 9η με 7 βαθμούς και δεν έχει την περσινή της έκρηξη, τον περσινό ενθουσιασμό. Ακόμα και η άμυνά της έχει χαλάσει. Όμως και η επίθεσή της δείχνει να έχει πρόβλημα. Έχει εξαιρετική παράδοση εκτός με την Ουνιόν όμως και ελπίζει να το εκμεταλλευτεί. Η Ουνιόν από την άλλη μεριά, επιτέλους ανέβηκε κατηγορία και μέχρι στιγμής το παλεύει. Είναι 14η με 4 βαθμούς αλλά μένει να βελτιώσει την άμυνά της. Η επίθεσή της είναι εξαιρετικά δυνατή και το απέδειξε και με την Ντόρτμουντ εντός και με την Βέρντερ, παρόλο που ηττήθηκε από τη τελευταία. Θα το παλέψει και αν ακολουθήσουμε την προϊστορία τους πάμε σε γκολ. Θα περιμένω να σκοράρουν και οι δύο και τότε με ένα γκολ θα έχουμε νικητή. Θα πάμε στα γκολ και φυσικά στο over 2.5. Χαμηλό, αλλά καλό.  Over 2.5 στο 1.60 (Stoiximan).

Βιγιαρεάλ-Μπέτις (22:00) :
Συνεχίζουμε με το ματς από την Ισπανία. Η ασταθής Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την πάντα αξιόπιστη Μπέτις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Λο Σέλσο αλλά απέκτησαν τον Φεκίρ, ο οποίος μπορεί να την ενισχύσει και να την βοηθήσει σημαντικά. Σκοράρει με σχετική ευκολία, έχει χτίσει ένα βαθμολογικά και ψυχολογικά πολύ καλό σερί 4 αγώνων χωρίς ήττα, έχει ήδη φτάσει στην 9η θέση με 8 βαθμούς και απέχει από τις πρώτες θέσεις σχεδόν δύο νίκες. Έχει τα φόντα για να κατακτήσει μία θέση για το επόμενο Europa league και θα παλέψει για αυτό. Από την άλλη η ασταθής άμυνα της Βιγιαρεάλ, το κακό παιχνίδι που μας παρουσιάζει και το ότι δεν έχει αρχή, μέση και τέλος την καθιστούν απρόβλεπτη και ικανή και για το καλύτερο και για το χειρότερο. Πάμε στα γκολ και το αφήνουμε εκεί. GG στο 1.60 (Stoiximan).

Μποαβίστα-Τοντέλα (22:30) :
Ολοκληρώνουμε με την ευχάριστη έκπληξη της Πορτογαλίας, την Μποαβίστα που υποδέχεται την επιθετική Τοντέλα. Η Τοντέλα σκοράρει αλλά δέχεται πολλά γκολ, τόσα που την έχουν φέρει στην 8η θέση. Μένει πάντα επικίνδυνη, επιθετική και τολμηρή. Η Μποαβίστα έχει χτίσει ένα αήττητο 5 αγώνων. Είναι στην 5η θέση με 10 βαθμούς και έχει ισορροπημένη ομάδα. Πάμε σε μια επιλογή ασφαλή. GG στο 1.60 (Stoiximan).
Οι αποδόσεις είναι απο το Stoiximan, μια απο τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για το 2019. Καλή τύχη!!




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ