"

Ενδιαφέρουσα ημερίδα με εποχικές πληροφορίες διοργανώνει η Kopenhagen Fur

Tην καθιερωμένη ημερίδα με χρήσιμες εποχικές πληροφορίες, θα διοργανώσει για 5η συνεχή χρονιά το Δανέζικο Δημοπρατήριο.Η εκδήλωση στην οποία θα συμμετέχουν μόνο οι Έλληνες φαρμαδόροι που συνεργάζονται με την Kopenhagen Fur, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο ESPEROS PALLACE.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να αναβαθμιστεί η τεχνογνωσία των Ελλήνων εκτροφέων, έτσι ώστε να παράγουν δέρματα πολύ καλής ποιότητας, καθώς και τα χρώματα, τις διασταυρώσεις και τα μεγέθη.

Οι Δανοί εκπαιδευτές θα ενημερώσουν τους  Έλληνες εκτροφείς με πολύ χρήσιμες πληροφορίες και στατιστικά για τα αποτελέσματα της χρονιάς που πέρασε, με τις ποσότητες δερμάτων, τις τιμές και τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα διεθνή δημοπρατήρια, ενώ παράλληλα θα κάνουν και μία εκτίμηση της αγοράς για τη νέα σεζόν.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο  αντιπρόσωπος της Kopenhagen Fur στην Ελλάδα, Λεωνίδας Μπούτης, και τρία στελέχη του Δανέζικου Δημοπρατηρίου,   Peter Smit, Christian Alexander Berner και Christine Otzen.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ