"


ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :Πρεμιέρα με το παραδοσιακό ντέρμπι Πολυκάρπη - Μαυροχώρι


Παρουσία εκπροσώπων των σωματείων, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα  γραφεία της Ένωσης, οι κληρώσεις Κυπέλλου Ερασιτεχνών και πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.



Αρνητικό σημείο των κληρώσεων η μη συμμετοχή στα νέα πρωταθλήματα της Β’ κατηγορίας των ομάδων Εθνικού Βασιλειάδας και Κρόνου, ενώ αντίθετα επανιδρύθηκαν και θα συμμετέχουν δύο σωματεία, ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου, τα Λακκώματα καθώς επίσης και η νεοιδρυθείσα Νέα Καστοριά.



Το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με 12 ομάδες, ενώ 9 θα είναι τελικά οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην Β’ κατηγορία.

Σπουδαία παιχνίδια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ανέδειξε η κληρωτίδα. Συγκεκριμένα, ξεχωρίζει το παραδοσιακό ντέρμπι Ηρακλή Πολυκάρπης – Γράμμος Μαυροχωρίου, όπως επίσης Παναργειακός  -Ομόνοια Βογατσικού, και Πεντάβρυσος – Γραμμοχώρια.

Στον θεσμό του κυπέλλου δήλωσαν συμμετοχή 17 ομάδες, και στην α’ φάση οι 4 ομάδες της Β’ κατηγορίας προκρίνονται χωρίς αγώνα στην β’ φάση, η οποία θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους των 4 ομάδων (τρεις αγώνες), και προκρίνονται οι δύο πρώτες.





Τους εκπροσώπους των σωματείων καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής :

"Σας εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας στις οικογένειες σας, στους ποδοσφαιριστές, που είναι και οι πρωταγωνιστές χωρίς τραυματισμούς, στους προπονητές και σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. 





Ας είναι η νέα αγωνιστική περίοδο καλύτερη από κάθε προηγούμενη, ας είναι μια χρονιά που θα βασίζεται στις αξίες του ευ αγωνίζεσθε και μέσα από τα παιχνίδια να βγαίνει πολιτισμός και τα οφέλη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προς την τοπική κοινωνία, ώστε να διαφημίζεται το προϊόν για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε φιλάθλους στα γήπεδα αλλά και οι νέοι να έχουν κίνητρο να έρθουν και να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, δώστε μεγάλη βαρύτητα στην οργάνωση και στο ρόλο που θέλουμε να έχει το σωματείο, δώστε ευκαιρίες στα δικά σας παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους και βοηθήστε τα να βελτιωθούν μέσα από τα παιχνίδια
Παίξε-παίξε γίνεσαι παίχτης και από μέτριος καλύτερος, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας, η πρόοδος έτσι θα έρθει για να υπάρχει η ομάδα και να έχει διάρκεια. Από την δική μας πλευρά σαν ΕΠΣ Καστοριάς δείξαμε και αποδεικνύεται καθημερινά μας ενδιαφέρει η ισονομία και η δικαιοσύνη, στόχος μας είναι η πρόοδος των σωματείων και η βοήθεια στους παράγοντες αφού με τον εθελοντισμό τους προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό το σωματείο. 



Κάνουμε προσπάθεια να αναβαθμίσουμε το τοπικό ποδόσφαιρο να αλλάξουμε πράγματα ώστε να αλλάξει η ποιότητα του να γίνει ανταγωνιστικό, να μπορεί να ευχαριστηθεί μέσα από το παιχνίδι πρώτα ο ποδοσφαιριστής, ο προπονητής, ο παράγοντας και να ξαναφέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Θα συνεχίσουμε και θα διατηρήσουμε κάτι στο οποίο κινηθήκαμε αυτά τα τρία χρόνια "κάνοντας και βλέποντας" κρατάμε τα θετικά και διορθώνουμε ότι αρνητικό υπάρχει. Θα υπάρξει και την νέα αγωνιστική περίοδο βοήθεια με δωρεάν Διαιτησίες και υλικό μπάλες κτλ".

                           Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ











                           Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

 



 





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ