"


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Παίδων του ΑΣ Καστοριάς



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Τουρνουά «Δημήτρης Διαμαντίδης», που διοργάνωσε ο ΑΣ Καστοριάς στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού.



 Αγωνιστικά η εφηβική ομάδα της Καστοριάς στους δύο αγώνες που έδωσε, πέτυχε μια νίκη με τον Απόλλων Πάτρας ενώ το Παιδικό στους τρεις αγώνες κατάφερε να πάρει μια νίκη, στην αναμέτρηση με τον Πιερικό Αρχέλαο.





Οι πέντε αυτοί αγώνες ήταν ότι καλύτερο για την προετοιμασία των ομάδων (Παιδικού & Εφηβικού), εν’ όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος στις 14 Σεπτεμβρίου 2019.



Ο ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ευχαριστεί θερμά τις ομάδες που δέχτηκαν την πρόσκλησή του, ήρθαν και συμμετείχαν στο Τουρνουά, του ΠΑΟΚ, Απόλλων Πάτρας, Πιερικού Αρχέλαου και των Διόσκουρων Κοζάνης.











                                   ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Ο Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς η οποία ήταν συνδιοργανωτής του 2ου Τουρνουά και προσωπικά τον κον Αδαμόπουλο, τον Δήμαρχο του Άργους Ορεστικού κον Κεπαπτσόγλου και το Δημοτικό Συμβούλιο για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος για την παραχώρηση του Κλειστού γηπέδου του Άργους Ορεστικού και για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε στον Σύλλογό μας σε συνεργασία με το προσωπικό-φύλακες του Κλειστού γυμναστηρίου, κατά τη διάρκεια του Τουρνουά.

Ευχαριστούμε τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και όλο το φίλαθλο κοινό της περιοχής που παρευρέθηκε στους αγώνες και χειροκρότησε τα παιδιά.
Το Τουρνουά μπάσκετ Παίδων «Δημήτρης Διαμαντίδης» έγινε πλέον θεσμός και ήδη ξεκινάμε να κάνουμε σχέδια και για την επόμενη χρονιά! 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ