"


Συγχαρητήρια επιστολή της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων"Θέλω να εκφράσω από καρδιάς τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.


Οι προσπάθειες, ο αγώνας σας και οι κόποι των προηγούμενων ετών επιβραβεύονται και αναγνωρίζονται με την σημερινή σας επιτυχία ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σας. Εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε το όνειρό σας και να εφοδιαστείτε με γνώσεις, δεξιότητες και προσόντα απαραίτητα για το μέλλον σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους προσπάθησαν και δεν είχαν τα αποτελέσματα που προσδοκούσαν. Η ζωή είναι μπροστά σας με πολλές ευκαιρίες και επιλογές για την υλοποίηση των επιδιώξεών σας.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και όλους όσους βρέθηκαν συνοδοιπόροι σας σε αυτό το ταξίδι, από τους γονείς σας που πίστεψαν και στήριξαν την κάθε σας προσπάθεια μέχρι τους καθηγητές που βοήθησαν για την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να συγχαρώ και τους νεοεισερχόμενους φοιτητές στα νέα Πανεπιστημιακά τμήματα της Καστοριάς. Εύχομαι να αποτελέσουν την αρχή μιας ζωντανής και χρήσιμης πανεπιστημιακής κοινότητας για την πόλη μας.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους να έχετε καλή πρόοδο και επιτυχία στη ζωή σας".

Ολυμπία Τελιγιορίδου
Βουλευτής Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ