"


Ευχαριστίες για την πραγματοποίηση της επίσκεψης στην Καστοριά αλλοδαπών φοιτητών και επιστημόνων

"Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
εκ μέρους των αλλοδαπών φοιτητών και επιστημόνων θα ήθελα να σας εκφράσω θερμές ευχαριστίες για τη συμπαράστασή σας και το ενδιαφέρον


σας να πετύχει από κάθε άποψη η επίσκεψη των ξένων φοιτητών στην πόλη της Καστοριάς το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019.

Σημαντική υπήρξε, επίσης, για τους ξένους φοιτητές η παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου, κυρίου Πασχάλη Βάσσου, στο δείπνο που μας προσφέρατε στις 10 Αυγούστου 2018.

Οι εν λόγω φοιτητές και επιστήμoνες παρακολουθούν το καταξιωμένο διεθνώς 47ο Διεθνές Πρόγραμμα Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού που διεξάγεται, όπως πάντα, στη Θεσσαλονίκη.

Οι συμμετέχοντες στο φετινό Πρόγραμμα προέρχονταν από 22 χώρες του κόσμου. Στόχος του Διεθνούς Προγράμματος είναι οι ξένοι φοιτητές να εμβαθύνουν στη γνώση της ελληνικής γλώσσας και να γνωρίσουν τόσο τον σύγχρονο όσο και όψεις του παλαιότερου ελληνικού πολιτισμού."

Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
με την απόφασή σας να υποστηρίξετε τη φιλοξενία των ξένων φοιτητών στην πόλη της Καστοριάς, καταστήσατε δυνατή την πραγματοποίηση της διήμερης επίσκεψής μας στις 10 και 11 Αυγούστου 2019 στη Δυτική Μακεδονία (Σιάτιστα, Καστοριά, Πρέσπες, Πισοδέρι, Έδεσσα)."

Με εκτίμηση,
Καθηγητής Κωνσταντίνος Α. Δημάδης (Διευθυντής του Διεθνούς Προγράμματος)

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ