"


Κύπελλο Ελλάδας Mπάσκετ: Προμηθέας-Παναθηναϊκός και πιθανόν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στους «8»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 19/8/19, η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο μπάσκετ.


Ο Ολυμπιακός θα παίξει στην 2η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου με τον νικητή του αγώνα ΓΑΣ Κομοτηνή - Ερμής Λαγκαδά. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου με τους «ερυθρόλευκους» φιλοξενούμενους.

Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί, στην 3η αγωνιστική της 1ης φάσης θα προκύψει αντίπαλος από τον νικητή του ζευγαριού Αιγάλεω ή Πεντέλη - Ανατόλια (25/9). Στη β' φάση περιμένει τον πιθανό αντίπαλό του ο νεοφώτιστος στην Basket League Ερμής Αγιάς (2/10), ενώ επόμενο εμπόδιο βάσει προγράμματος δεν αποκλείεται να είναι ως ομάδα Basket League o Πανιώνιος. Στα προημιτελικά (10/11), τέλος, ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Πάτρα με τον Προμηθέα, το Περιστέρι με  τον Ήφαιστο, ενώ η ΑΕΚ περιμένει νικητή μέσω ζευγαριού και πιθανό αντίπαλο έναν εκ των Λαυρίου, Κολοσσού, Ιωνικού ή Ρεθύμνου.



Με Τρίτωνα η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Α2


Όσον αφορά στην κλήρωση για την Α2, με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Τρίτωνα θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη δεύτερη αγωνιστική τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Πηγή: iefimerida.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ