"


Champions League: Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα πλέι οφ - Κέρδισε (2-0) την Μπασακσεχίρ


Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του στην Τουρκία κέρδισε και στο Καραϊσκάκη την Μπασακσεχίρ με 2-0 και πέρασε στα πλέι οφ του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ.


Και έτσι θα έχει μια σπουδαία ευκαιρία στα πλέι οφ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Για τον ΟΣΦΠ σκόραραν στο 55' ο Σεμέδο και στο 78' με πέναλτι ο Βαλμπουενά. Δοκάρι είχε ο Γκιγέρμε στο 4’, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Βίστσα, Κριβέλι και Ρομπίνιο οι Τούρκοι, οι οποίοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά το 0-1 στην Κωνσταντινούπολη, επικράτησαν 2-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πέρασαν πανηγυρικά στα πλέι οφ του Champions League. Η ομάδα του Μαρτίνς συνεχίζει την πορεία της με...φόντο τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ύστερα από τέσσερα επίσημα παιχνίδια, οι Πειραιώτες μετρούν πια επτά γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό, κυρίως εξαιτίας του καταπληκτικού τερματοφύλακα Ζοζέ Σα.

Ο ΟΣΦΠ θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα σε διπλά ματς την Κράσνονταρ του Μπεργκ, που κέρδισε απόψε 3-2 μέσα στην έδρα της Πόρτο και πέρασε!

Οι ενδεκάδες στο Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε (89' Κούτρης), Μασούρας, Βαλμπουενά (81’ Καμαρά), Ποντένσε (68’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο.

Μπασακσεχίρ (Ιρφάν Σαράλογλου): Γκιουνόκ, Κλισί, Ροντρίγκες, Βιεϊρά, Καϊσάρα, Βίστσα, Αταμά (58’ Μπα), Αζουμπουίκε, Ελία, Ρομπίνιο (46’ Αρντά Τουράν), Κριβέλι (75’ Γκούλμπρατσεν).

Τα γκολ στο Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0
https://www.youtube.com/watch?v=oO1YCHq2O74

Πηγή: iefimerida.gr 




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ