"


1ο Δια Βαλκανικό Φεστιβάλ Εναλλακτικών Θεραπειών στην Κοζάνη

Το 1ο Δια Βαλκανικό Φεστιβάλ εναλλακτικών θεραπειών θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2019 στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων, Βελβεντού και Κοζάνη.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Ελληνικός Επιστημονικός Φορέας Εναλλακτικής Θεραπείας Μάλαξης και Άσκησης (Ε.Ε.Φ.Ε.Θ.Μ.Α.).

Ο Ε.Ε.Φ.Ε.Θ.Μ.Α. είναι ένας αναγνωρισμένος πανελλήνιος επιστημονικός μη κερδοσκοπικός φορέας με στόχο την ανάδειξη των εναλλακτικών θεραπειών, τη μάλαξη και την άσκηση, τους επαγγελματίες θεραπευτές και να κοινοποιήσουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα τους στον άνθρωπο τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία, αλλά και την επιστημονική έρευνα και επιστημονική επιμορφωτική υποστήριξη των μελών μας!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τρόπους που μπορούμε να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Μασάζ, ρεφλεξολογία, σιάτσου, ταϊλανδέζικη μάλαξη, ρεζουβανς (αντιγηραντικό μασάζ προσώπου), λιθοθεραπεία – κρυσταλοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, ayuvreda, ενεργειακές θεραπείες, βότανα, πρόληψη, υγιεινή διατροφή,γαστρονομία, αθλητισμός – άσκηση (διεξαγωγή αθλητικών events), yoga, κινέζικη ιατρική. Με δράσεις και προγράμματα, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια για όλες τις ηλικίες, και φυσικά για παιδιά ειδικά προγράμματα για το ευ ζην.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα διεξαχθεί το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μασάζ και ταυτόχρονα το διεθνές τουρνουά μασάζ : “GRAND PRIX world masseurs ranking” στο κλειστό γυμναστήριο των Σερβίων, όπου θα συμμετέχουν επαγγελματίες θεραπευτές. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρωτοποριακές δεξιοτεχνίες μάλαξης από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες!

Η τέχνη, ο πολιτισμός και οι τοπικές γεύσεις θα έχουν την τιμητική τους με δρώμενα σε τοποθεσίες με ιστορικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό υπόβαθρο όλες τις ημέρες. Χορευτικά συγκροτήματα, μουσικές και η γιορτή κρασιού στην παραλίμνια περιοχή θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές του Ν.Κοζάνης.

Παρουσίαση τοπικών προϊόντων, βοτάνων και προϊόντων που ανάγουν τους εναλλακτικούς τόπους θεραπείας σε έκθεση που θα λειτουργεί όλες τις ημέρες στο χώρο της εμποροπανήγυρις των Σερβίων.

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Δήμος Κοζάνης, Δήμος Βελβενδού και Δήμος Σερβίων, Επιμελητήριο Κοζάνης.

Προσκαλούμε όλους τους επαγγελματίες υγείας , φυσικοθεραπείας, άσκησης και ευεξίας, μασέρ,αισθητικούς και εναλλακτικούς θεραπευτές να στηρίξουν τη διοργάνωση με την ενεργή συμμετοχή τους και την παρουσία τους στις δραστηριότητες. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εισηγητές, διαγωνιζόμενοι στους αγώνες μάλαξης ή ως κριτές (μετά από εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ για την ανάδειξη πιστοποιημένων επίσημων κριτών από την παγκόσμια ομοσπονδία) να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους (Πάρις Διαμάντης – Σιόλος 6932722169 και Σάντρα Μπάγιτς 6974100741).

Με τιμή
Ο πρόεδρος
Πάρης Διαμάντης – Σιόλος




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ