"


Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου προς το νέο πρωθυπουργό της χώρας

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου,


αναφέροντας τα παρακάτω:

Αξιότιμον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη
Πρωθυπουργό της Ελλάδος

"Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου σας συγχαίρει για την ανάδειξή σας σε Πρωθυπουργό των Ελλήνων και σας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο κυβερνητικό έργο που ήδη αναλάβατε.

Οι εκδότες των εβδομαδιαίων Περιφερειακών εφημερίδων προσβλέπουν στη βοήθεια σας για την επίλυση των πολλών και σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας, για τα οποία ενημερωθήκατε κατά την πρόσφατη συνάντηση σας με τον πρόεδρο της Ε.Ι.Ε.Τ. κ. Αντώνη Μουντάκη και το μέλος του Δ.Σ. κ. Νίκο Σουρλόπουλο.

Θεωρούμε ότι η συνεργασία μας με την κυβέρνηση σας θα είναι συνεχής και γόνιμη ούτως ώστε να δρομολογηθούν λύσεις στα προβλήματα του ιστορικού μας κλάδου καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη του.

Παράλληλα, καθώς εκτός από εκδότες είμαστε και ελεύθεροι επαγγελματίες, ευελπιστούμε σε ένα δικαιότερο και ευνοϊκότερο φορολογικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις μας, έτσι ώστε να μπορέσουν αυτές να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν να προσφέρουν στην Ελληνική Περιφέρεια".

Για το Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓEN.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ                                    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ