"


Ο «ιπτάμενος άνθρωπος»... έπεσε τελικά στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άνδρας που ξεκίνησε το πρωί από την Σανγκάτ της βορειοδυτικής Γαλλίας για βρεθεί στην άλλη πλευρά της ακτής στη Μάγχη, φαίνεται πως έπεσε στο σημείο όπου θα έκανε ανεφοδιασμό


σε καύσιμα εν πτήσει και ανασύρθηκε από σωστικά συνεργεία, έγινε γνωστό από το περιβάλλον του.

Για να πραγματοποιήσει την πτήση επάνω από την Μάγχη έπρεπε να ανεφοδιάσει με κηροζίνη την ιπτάμενη μηχανή του, σε απόσταση 18 χιλιομέτρων από τις γαλλικές ακτές. Σύμφωνα με τον διάλογο που άκουσε δημοσιογράφος από τη Γαλλία και το AFP από τον ασύρματο, ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του.

Ο Περιφερειάρχης της περιοχής της Γαλλίας, κ. Φιλίπ Ντουτριέ δήλωσε «ευτυχής με το γεγονός πως ο Φράνκι Ζαπάτα είναι καλά στην υγεία του και έχει ήδη επιβιβαστεί σε ένα από τα σωστικά μέσα» όπως ενημερώνει με tweet η Περιφέρεια της Μάγχης.

Η γαλλική Le Figaro μετέδωσε την είδηση της αποτυχημένης προσπάθειας και έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με την εκκίνηση του ιπτάμενου ανθρώπου από την ακτή της Γαλλίας και την πόλη Σανγκάτ.

Πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στο τζεκ-σκι, ο 40χρνος Γάλλος από τη Μασσαλία θα διέσχιζε τη Μάγχη, μια απόσταση 35 χιλιομέτρων, σε διάστημα περίπου 20 λεπτών προκειμένου να ανταμώσει τους Αγγλους φίλους του στον κόλπο της Σαντ Μάργκαρετ. Ο Φράνκι Ζαπάτα από τη Γαλλία θα έπιανε ταχύτητα 140χλμ/ω, πετώντας περίπου 20 μέτρα πάνω από το νερό.

Το βίντεο από την εκκίνηση του ιπτάμενου ανθρώπου στη Γαλλία:


Πηγή: iefimerida.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ