"

Σήμερα το αφιέρωμα στο Διονύση Σαββόπουλο με τίτλο «Φύσα θάλασσα πλατιά!»


Είστε όλοι προσκεκλημένοι στην καλοκαιρινή γιορτή του 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς με τίτλο «Φύσα θάλασσα πλατιά!», ένα αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλο,


που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δ.Σ. την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019, στις 20:00.

Πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, ήδη με μεγάλη επιτυχία το φετινό αφιέρωμα του 5ου και 6ου Δ.Σ. Καστοριάς στον αγαπημένο Διονύση Σαββόπουλο με τίτλο: «Φύσα θάλασσα πλατιά!» με τις γιορτές που έγιναν και στα δύο σχολεία ξεχωριστά, ενώ θα πραγματοποιηθεί άλλη μία κοινή, την Πέμπτη 20/6 στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Δ.Σ. για να το χαρούμε ξανά μαθητές και δάσκαλοι αλλά και o κόσμος της πόλης μας.

Το πρώτο και βασικότερο συστατικό του προγράμματος ήταν τα διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια όλων που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον και συνδέουν τρεις γενιές: τα παιδιά, τους γονείς και τους παππούδες τους! Δεύτερο στοιχείο ο ζήλος και η αγάπη των παιδιών! Έμαθαν δύσκολα κομμάτια ερμηνευτικά και μάλιστα απ’ έξω! Ταυτόχρονα με τη χορωδία τραγουδούσαν και οι υπόλοιποι μαθητές, όπως και το κοινό που επίσης συνόδευε ρυθμικά με παλαμάκια! Και βέβαια, τρίτο στοιχείο η ορχήστρα του 5ου Δ.Σ. με 18 μαθητές σε κιθάρες, 9 σε αρμόνια, 2 βιολιά, ντέφι και ένα μπαγλαμαδάκι! Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έδειξαν απίστευτο ζήλο και ζωντάνια σε ένα εγχείρημα που είχε τις δυσκολίες του… Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκαλώντας τη χαρά και τη συγκίνηση όλων!

«Μεγαλύτερη έκπληξη όμως ήταν η συνάντηση της δασκάλας μας κας. Αγγελικής Ζερβομανωλάκη με τον κ. Σαββόπουλο στην Αθήνα! Του αφιέρωσε ζωντανά στο πιάνο τη δική μας εκδοχή του γνωστού «Ολαρία» γραμμένη για τον ίδιο και εκείνος μας έδωσε συγχαρητήρια με ένα πολύ ωραίο μήνυμα. Μας ευχήθηκε να είναι ο Θεός μαζί μας και να έχουμε καλοκαίρι για πάντα! Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γι' αυτή την επικοινωνία, τη γλυκύτητά του και να ευχηθούμε να συνεχίσει να μας χαρίζει απλόχερα το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη ζωντάνια του! Όσο για το καλοκαίρι που μας ευχήθηκε, υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα στην καρδιά του!»

"Το φετινό μουσικό ταξίδι θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ψυχές όλων μας… Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Σαββόπουλε! Ο Θεός μαζί σας!"

Θερμές ευχαριστίες αποδίδονται σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στα δύο σχολεία.

Η κοινή γιορτή της Πέμπτης σας περιμένει για τραγούδια και ταξίδια.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ